Gewonden bij overval Zoutkeetsingel | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonden bij overval Zoutkeetsingel

th-img_3650Den Haag - Vanavond is er even voor half zeven een gewapende overval gepleegd op een winkel aan de Zoutkeetsingel.De daders kwamen omstreeks half zeven 's avonds de winkel binnen en bedreigden de twee aanwezige medewerkers van 15 en 20 jaar. Een van hen werd vervolgens in zijn been geschoten, terwijl de andere een klap op zijn hoofd kreeg. Hierop maakten de daders zich met een onbekend geldbedrag uit de voeten. De slachtoffers zijn per ambulance vervoerd naar het Medisch Centrum Haaglanden/lokatie Westeinde.

De politie heeft gelijk na de overval een ruim Plaats Delict afgezet en is met een onderzoek in de buurt begonnen. Daarbij is een vuurwapen aangetroffen dat vermoedelijk van de overvallers afkomstig is. Tot op heden is van de daders geen duidelijk sigalement of looprichting bekend. De politie is dan ook nadrukkelijk op zoek naar getuigen.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tijdens het onderzoek ter plaatse is een voorbijganger aangehouden omdat deze - ondanks vorderingen door de politie - onder het afzetlint door wilde lopen en aldus sporen dreigde te vernielen.

Video: Ferrie van der Geer
{flv}20101229b{/flv}

Foto's: Marco Vos

wmv-img_3603

wmv-img_3608

wmv-img_3632

w-img_3656

wmv-img_3661

wmv-img_3670