Haaglands springkussen naar Rotterdam | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Haaglands springkussen naar Rotterdam

ATrotterdam-KOPt-ATrotterdam6Rotterdam - Het uit Pijnacker afkomstig springkussen is vanmiddag ter ondersteuning afgereisd naar de Burgemeester Meineszlaan.

Het springkussen, afkomstig uit de hulpverleningsregio Haaglanden en in beheer bij de brandweer Pijnacker-Nootdorp is vanmiddag met spoed ingezet in de hulpverleningsregio Rotterdam-Rijnmond. Aan de Burgemeester Meineszlaan had een verwarde man zich verschanst in een woning. Daarbij kwam nog dat deze een mes had en niet wenste mee te werken aan zijn aanhouding.

Om deze man veilig aan te kunnen houden is het arrestatieteam opgeroepen. Omdat mogelijkerwijs de verwarde man uit het raam kon springen, is het springkussen onder de ramen van de woning gepositioneerd.

Leden van het Rotterdamse arrestatieteam stonden buiten de woning gereed om binnen te vallen. Met een afleiding van buitenaf werd de woning binnengevallen en kon de verwarde man veilig worden aangehouden.

Overigens werd deze woning niet bewoond door deze man. Wie hier wel woont en wat de verwarde man in deze woning deed is niet duidelijk.

Foto's en video: Marco Hoope

w-ATrotterdam5

w-ATrotterdam6

w-ATrotterdam7

w-ATrotterdam8

w-ATrotterdam3

w-ATrotterdam1

w-ATrotterdam9

w-ATrotterdam10

w-ATrotterdam11