Pizzabezorger beroofd Cornelie van Zantenstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Pizzabezorger beroofd Cornelie van Zantenstraat

Den Haag - Drie nog onbekende jongens beroofden zaterdagavond een pizzabezorger op de Cornelie van Zantenstraat.


Het slachtoffer fietste even na negen uur in de richting van de Chopinstraat, toen een jongen uit een groep van drie iets tegen de bezorger riep. Omdat de bezorger het niet vertrouwde fietste hij door.

Twee jongens renden vervolgens achter de pizzabezorger aan en pakten hem beet. De derde persoon bedreigde de bezorger met een wapen en beroofde hem van zijn geld. Na de beroving gingen de jongens er vandoor in de richting van het Pauline de Haan-Manifargespad.

De pizzabezorger is naar het bureau gegaan voor het afleggen van een verklaring. Een agent heeft zijn fiets naar het bureau gebracht.

De recherche onderzoekt de beroving en zoekt getuigen. Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1: jongen van ongeveer 18 jaar met een donker getinte huidskleur. De jongen met een lengte van 1.80 meter droeg een zwarte winterjas met capuchon en zwarte Adidas sportschoenen.

Verdachte: van hem is bekend dat hij een lengte heeft van 1.70 meter en een licht blauwe spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon droeg.

Verdachte: deze persoon is licht getint en heeft een lengte van 1.85 meter. Deze verdachte droeg een zwarte trainingsbroek van het merk Adidas en een zwarte driekwart jas.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie voor de politie? Bel dan met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Foto's: Nick van der Toorn

X763WA.JPG

UbtdVx.JPG

KH4UyE.JPG