Brandweer assisteert politie bij opvissen tas na inbraak | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Brandweer assisteert politie bij opvissen tas na inbraak

Den Haag - De brandweer heeft vrijdagavond op de Melis Stokelaan een tas uit het water gevist na een inbraak in de Norgstraat.


Omstreeks zeven uur werd de politie gebeld door een oplettende buurtbewoner, die vier mannen vermoedelijk zag inbreken in een woning aan de Norgstraat. De verdachten bleken te zijn gevlucht.

Terwijl van de getuige en de aangever de verklaring werd opgenomen, zag de getuige ineens de verdachten lopen. Direct werd de wijk afgezet en werden drie verdachten, Hagenaars van 18, 22 en 29 jaar oud, aangehouden. De vierde verdachte werd niet aangetroffen.

Een tas die door een van de verdachten in de sloot aan de Melis Stokelaan was gegooid tijdens zijn vlucht, werd daar door de de duikers van kazerne Centrum uit gevist.

In verband met het onderzoek, komt de recherche graag in contact met mensen die vrijdagavond iets gezien hebben dat met deze inbraak te maken kan hebben.

Omdat er de afgelopen weken een aantal inbraken in die omgeving is geweest, is ook andere informatie welkom. Zijn u de afgelopen periode dingen opgevallen in de wijk, neem dan contact op met de recherche aan Bureau Zuiderpark via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Foto's: Ivar Gieles

Q0laqG.JPG

BJnAAB.JPG

7JzIzk.JPG

qAzCCs.JPG

COCNYj.JPG

QKRai7.JPG

h6ftpZ.JPG

np3zoL.JPG

w IMG 3548

A3uoUB.JPG