Meerdere gewonden na vechtpartij Vaillantlaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Meerdere gewonden na vechtpartij Vaillantlaan

Den Haag - Bij een vechtpartij op de Vaillantlaan zijn vannacht omstreeks tien voor half drie meerdere personen gewond geraakt.


Ongeveer zes á zeven personen waren betrokken bij de vechtpartij nabij de van Ostadestraat. Politie werd massaal ter plaatse gestuurd en startte een zoektocht naar de inmiddels wegrennende betrokkenen.

Direct werd er een ambulance ter plaatse gestuurd naar een slachtoffer op de locatie van de vechtpartij. Een stuk verderop op de Hoefkade trof de politie een tweede slachtoffer aan. Ook hier werd een ambulance voor ter plaatse gevraagd. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Aangezien niet bekend was wat hun relatie tot elkaar was, zijn deze slachtoffers uit voorzorg naar verschillende ziekenhuizen vervoerd.

In de omgeving van de vechtpartij heeft de politie uiteindelijk drie personen aangehouden. Twee van hen zaten zondagmiddag nog vast op het politiebureau.

Volgends de politiewoordvoerder zijn er ook nog diverse betrokkenen op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan om zich aan hun verwoningen te laten helpen.

Video: Rick Hebing en Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Rick Hebing

w Hoefkade SBF58379

w Hoefkade SBF58383

w Hoefkade SBF58390

w Hoefkade SBF58392

zoTaa0.JPG

6DjFC7.JPG