Man mishandeld op perron Randstadrail aan de Donau | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man mishandeld op perron Randstadrail aan de Donau

Den Haag - Een 38-jarige man uit Zoetermeer raakte vanavond omstreeks vijf voor tien gewond nadat hij vermoedelijk door meerdere personen was mishandeld.


De mishandeling vond plaats op het perron van de Randstadrail aan de Donau. Er zijn vier verdachten aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de politie kwam vrijdagavond de melding binnen dat er op het perron van de Randstadrail aan de Donau een persoon gewond was geraakt nadat hij was mishandeld.

Op het station troffen agenten meerdere personen aan en lag het slachtoffer gewond op het perron. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld.

Vier Zoetermeerders van 24, 30, 33 en 34 jaar oud werden aangehouden op verdenking van mishandeling. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij worden verhoord.

De politie is op zoek naar mensen die vrijdagavond 11 augustus rond 21.55 uur iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Donau wat mogelijk te maken heeft met de mishandeling of wat daar aan vooraf ging. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's: Sam Treewood, Fred Wolters en Nick van der Toorn

wKl3nj.jpg

Q2N2fW.jpg

ks5ttC.JPG

QpyKPi.JPG

PUtxz2.JPG