Verdachte (28) aangehouden voor diefstal uit woning Wateringen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Verdachte (28) aangehouden voor diefstal uit woning Wateringen

Wateringen - De politie heeft dinsdagavond een 28-jarige verdachte uit Vlaardingen aangehouden voor diefstal uit een woning aan de van Egmondlaan.


Alerte getuigen belden rond negen uur de politie omdat zij verdachte omstandigheden hadden waargenomen bij een ouderenwoning aan de van Egmondlaan.

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en agenten troffen vervolgens op straat een persoon aan die aan het opgegeven signalement voldeed.

Deze persoon is vervolgens staande gehouden en tijdens de ondervraging rees de verdenking tegen de aangehouden man. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

De politie heeft in de nabijheid van de woning de auto van de verdachte(n) aangetroffen. In de buurt van het voertuig zijn enkele inbrekerswerktuigen aangetroffen. Deze werktuigen zijn als bewijsstukken meegenomen. De auto is voor nader onderzoek door de politie inbeslag genomen.

Update 23 Augustus 2017:

De politie meldt dat de verdachte, een 28 jarige man uit Vlaardingen, nog vast zit voor verhoor. Ook is de politie nog op zoek naar een tweede persoon die bij het incident betrokken is. Van de tweede verdachte is echter geen signalement bekend.

Video: Tim de Kleijn

Foto's: Tim de Kleijn, Ivar Gieles, Nick van Mourik en Nick van der Toorn

w TDK 6098

w TDK 6101

w TDK 6109

FZ7k90

w TDK 6113

C7VuOe

cPaAg6

UZ5VqD

WTwXPc

uOmokh

hl2CuA

w TDK 6140