Aanhoudingen na bedreiging op de Saturnusstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Aanhoudingen na bedreiging op de Saturnusstraat

Den Haag - De politie heeft vanavond in de Saturnusstraat drie mannen aangehouden nadat zij eerder vanavond een ander persoon zouden hebben bedreigd. 


Bij de politie kwam rond 22:00 uur een melding binnen dat er een woordenwisseling was geweest, waarbij een aantal mannen bedriegingen hadden geuit, waarbij onder andere gesproken werd over een vuurwapen.

De drie verdachten waren aanwezig bij een bedrijf aldaar en vierden kennelijk een feestje. Een man die aanwezig was op een achter het bedrijf gelegen jachthaven heeft op een gegeven moment aan de mannen gevraagd of zij de muziek wat zachter konden zetten.

De mannen waren echter niet gediend van dit verzoek, waarna er een woordenwisseling ontstond. Hierbij dreigden de mannen met meerdere dingen, waarna hun opponent de hulp van de politie inriep.

Meerdere politie-eenheden, waaronder de hondenbrigade en het parate peloton, verzamelden zich op de kruising Melkwegstraat/Zonweg.

In eerste instantie was nog niet precies duidelijk wat er precies gebeurd was en waar het incident zich had afgespeeld. De politie stelde een onderzoek in en heeft de melder en enkele getuigen gehoord. 

Hierna hebben de politiemensen de mannen aan de Saturnusstraat weten te localiseren en hebben daar een onderzoek ingesteld. Zij hebben daarbij de drie mannen gefouilleerd en twee auto's onderzocht. 

De politie heeft de drie mannen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar verder onderzoek gedaan zal worden over wat er zich precies heeft afgespeeld.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Sander Paardekooper, Nick van Mourik, Daan van den Ende en Bob van Keulen

zAuN5Z.JPG

zWblSk.JPG

X6AUnm.JPG

cKqbM1.JPG

uJFObo.JPG

nnOktp.JPG

w IMG 5411

9IyKee.JPG

w SBF52061

cI1EqK.JPG

98wsjl.JPG

w 6U2 6148A

ABcNeI.JPG

KNvocw.JPG

u3o8jI.JPG

InToyL.JPG