Dode vrouw in de van Ruysbroekstraat, man aangehouden | Regio15.nl
DutchEnglish

Dode vrouw in de van Ruysbroekstraat, man aangehouden

Den Haag - In de van Ruysbroekstraat werd zondagochtend op straat een zwaargewond persoon aangetroffen.


Naast politie werden er twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Personeel van de ambulancedienst heeft samen met het Mobiel Medisch Team (MMT) het slachtoffer op straat gereanimeerd. Maar de hulp mocht niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Eén verdachte werd aangehouden. Hij is met bruine zakken om zijn handen en daaroverheen handboeien naar het politiebureau vervoerd. Op die manier worden eventuele sporen op de handen van de verdachte zoveel mogelijk behouden.

De identiteit van het slachtoffer en de aangehouden verdachte zijn vooralsnog niet bekend. De politie heeft zwarte schermen neergezet, en rechercheurs doen uitgebreid sporenonderzoek.

Wat zich precies heeft afgespeeld is vooralsnog onduidelijk. Een paar dagen geleden was er in dezelfde straat wel een incident met een man die een vrouw en kind aanviel met een hamer, maar volgens geruchten gaat het niet om hetzelfde slachtoffer.

Update 10:24 uur: De politie laat op Social Media weten dat het slachtoffer een vrouw is, en dat zij nog uitgebreid onderzoek doen of er sprake is van een misdrijf. 

Update 17:00 uur: De politie laat weten dat de overleden vrouw niet door een misdrijf om het leven gekomen is. De aangehouden man is vrijgelaten. Wat er zich heeft afgespeeld is niet bekend gemaakt.

Video en foto's: Donny Kooistra

pjr9iy.jpeg

r1RUIK.JPG

wMPeK0.JPG

O2I2EO.JPG

IzeKW7.JPG

1WUqt6.JPG

KvdQRx.JPG

nTWsCh.JPG

fXqRI4.JPG

3iyHAS.jpeg

aPK3Hd.JPG

grGNEU.JPG

514giX.JPG

gofQCa.JPG

I3u1Ca.JPG

lFd2A5.JPG

mmW8tE.JPG

Uc1z2A.JPG