Scooterrijder gewond na opzettelijke aanrijding | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Scooterrijder gewond na opzettelijke aanrijding

Den Haag - Zaterdagavond is een scooterrijder gewond geraakt na een opzettelijke aanrijding op de kruiisng van de Soestdijksekade met het Soestdijkseplein.


Rond kwart over zeven kreeg de politie de melding dat er op de Soestdijksekade een personenauto opzettelijk was ingereden op een scooter.

Eenmaal ter plaatse troffen agenten de gewonde bestuurder aan met zijn beschadigde scooter en meerdere personenauto’s met blikschade.

Uit verklaringen van enkele getuigen bleek de bestuurder van een blauwkleurige Mercedes, voorzien van een Bulgaars kenteken, na een ruzie te zijn ingereden op de scooter. Aan deze aanrijding was een ruzie vooraf gegaan tussen de scooterrijder en de bestuurder van de Mercedes. De bestuurder van de Mercedes reed vervolgens in tegenovergestelde richting tegen meerdere voertuigen aan in de richting van het Veluweplein.

Uiteindelijk heeft de bestuurder de scooterrijder, een 35-jarige Hagenaar,r aangereden, die daarbij gewond raakte en later naar het ziekenhuis werd vervoerd. De 27-jarige bestuurder van de Mercedes werd aangehouden. 

Video en foto's: Sebastiaan Barel

sxQUWK.JPG

OSZCiw.JPG

okvgHJ.JPG

X810m3.JPG

YnOYeD.JPG

fNRZ7d.JPG

bUqhqi.JPG

kwGKca.JPG

rxduTJ.JPG

2ogi1D.JPG