Drie inbrekers gepakt Zonnehof; vierde wordt gezocht | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Drie inbrekers gepakt Zonnehof; vierde wordt gezocht

Nootdorp - De politie kreeg donderdag 23 januari rond 02.00 uur een inbraakmelding aan de Zonnehof. In de omgeving hielden agenten drie verdachten aan voor poging inbraak in een parkeergarage.


Aan de toegangsdeur ontdekten agenten verse schade.

Een bewoner werd wakker van slijpgeluid en zag in het trappenhuis van de gezamenlijke parkeergarage drie onbekende personen lopen. Omdat hij een inbraak vermoedde, belde hij gelijk de politie en gaf daarbij de signalementen op van de verdachten. Agenten zagen in de nabije omgeving een auto rijden met daarin drie personen die aan de signalementen voldeden. Hierna zijn de drie aangehouden. Het gaat om twee 25-jarige mannen uit Dordrecht en Zoetermeer en een 26-jarige verdachte uit Breda. De auto is voor nader onderzoek in beslag genomen.

Getuigen gezocht
Mogelijk zijn nog meer verdachten betrokken bij de poging inbraak. Volgens omwonenden is met een slijptol geprobeerd het slot van een motorfiets open te maken.

De melder vermoedde dat er nog minimaal een vierde verdachte in een tweede auto wegreed toen de politie aankwam op het Zonnehof. Hebt u iets opvallends gezien? Bel 0900-8844.

Inbrekerswerktuigen
De politie ging donderdagochtend 23 januari op zoek naar inbrekerswerktuigen. Ook zochten brandweermensen in een sloot aan de Zonnehof. Daar troffen zij o.a. een telefoon en een betonschaar aan, die voor onderzoek in beslag zijn genomen. Mocht u in de omgeving nog inbrekerswerktuigen – zoals een slijptol of koevoet - vinden, neem dan direct contact op met politie Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844.

Foto's: Sebastiaan Barel

pMbV5P.jpeg

tU5lJC.jpeg

UlIs5c.jpeg

jrE7yl.jpeg

71wr8d.jpeg

ky514x.jpeg

iKc740.jpeg

8Arm7m.jpeg

FzzTCI.jpeg

ZpSQNC.jpeg