Man zwaargewond na val tijdens achtervolging | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man zwaargewond na val tijdens achtervolging

Zoetermeer - Een man (20) is vannacht zwaargewond geraakt nadat hij bij het Cadenzaplein een val van hoogte had gemaakt.


Vannacht rond drie uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen een aantal personen in het Stadshart, bij een café aan het Oostwaarts.

Agenten gingen naar die locatie en zagen twee vechtende mannen. Eén van hen lag op straat, waarbij de tweede man hem vasthield.

Bij het zien van de agenten rende één van de mannen weg in de richting van het Cadenzaplein. Een van de aangesnelde agenten rende achter deze man aan en riep dat hij moest blijven staan. De man rende echter door en sprong over een hek bij het Cadenzaplein en viel daar naar beneden op het Theaterplein.

De man raakte door de val zwaargewond en hierop zijn ambulance en de traumahlikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De andere man die bij de vechtpartij betrokken was is ter plaatse gebleven. Hij is niet aangehouden.

Foto's: Rick Juffermans en Sander van den Berg

Wp09ct.jpeg

IJ6laA.jpeg

Kqd7N8.jpeg

jD9v3X.jpeg

eAruhU.jpeg