Vier aanhoudingen in onderzoek drugs- en wapenhandel | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vier aanhoudingen in onderzoek drugs- en wapenhandel

Den Haag - De politie heeft dinsdag 8 december vier verdachten aangehouden en vier woningen doorzocht in een onderzoek naar handel in drugs, vuurwapens en munitie.


In een van de panden werden verdovende middelen en een hoeveelheid cash geld in beslag genomen. De afgelopen maanden kreeg de politie aanwijzingen over de handel in drugs en vuurwapens en munitie. Daarop werd een onderzoek gestart, waarin de aangehouden mannen naar voren kwamen als verdachten. Dit was de basis voor een actie die dinsdagochtend plaatvond in Den Haag.

Tijdens de actie werden vier woningen doorzocht waarvan twee in de Jacob Catsstraat. In een van de panden werden verdovende middelen en een hoeveelheid contant geld aangetroffen. Deze goederen zijn in beslag genomen.

De verdachten zijn twee Hagenaren van 26 en 47 jaar oud. De andere twee verdachten zijn twee mannen met de Franse nationaliteit, van 30 en 32 jaar oud. De verdachten zitten vast voor verhoor en worden vrijdag 11 december voorgeleid aan de rechter-commissaris. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Video en foto's: Daan van den Ende

WN4zj0.JPG

s6Z4VY.JPG

AD3tk0.JPG

W9XFvJ.JPG

odcyNv.JPG

U8mlHf.JPG

BCmpxe.JPG

cyLa97.JPG

AV00Ca.JPG

4AgRbN.JPG

ETN9D2.JPG

U7RNtX.JPG

UsFmMV.JPG