Overleden vrouw (31) mogelijk door misdrijf om het leven gekomen | Regio15.nl
DutchEnglish

Overleden vrouw (31) mogelijk door misdrijf om het leven gekomen

Den Haag - In een woning aan de Emmastraat is donderdagavond  een overleden vrouw aangetroffen.


De politie startte direct een groot onderzoek. Uit dat onderzoek blijkt de aangetroffen overleden vrouw, een 31- jarige vrouw met de Bulgaarse nationaliteit is. De politie houdt er sterk rekening mee dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

De vrouw werd op woensdagavond 17 november als vermist opgegeven en de politie startte direct een een onderzoek naar de urgente vermissing van deze vrouw. Naar aanleiding van deze urgente vermissing werd een TGO- team (Team Grootschalige Opsporing) geformeerd.

Tijdens dit onderzoek troffen agenten donderdagavond een lichaam aan in haar woning. Onderzoek wees uit dat het om de vermiste vrouw ging. Samen met het NFI doet de politie onderzoek om de oorzaak van haar overlijden te achterhalen.

De politie houdt er sterk rekening mee dat de overleden vrouw omgekomen is door een misdrijf. De familie van de overleden 31- jarige vrouw in Bulgarije is inmiddels in kennis gesteld. Het onderzoek is op dat moment nog in volle gang.

De politie komt graag in contact met mensen die rond de woning in de Emmastraat in Den Haag de afgelopen dagen iets verdachts hebben gezien of gehoord wat mogelijk met de dood van de vrouw te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met het onderzoeksteam.

Update 20 november: De verdachte is in Sofia (Bulgarije) aangetroffen. Volgens Bulgaarse media heeft hij zelfmoord gepleegd. De man zou een kandidaat parlementslid zijn geweest, terwijl de vrouw werkzaam was bij Europol in Den Haag.

Video en foto's: Herman van der Woude en Dean de Bood

oHlG1A.JPG

eKdujr.JPG

8kv1VE.jpg

qfJyCC.jpg

K4jhrp.jpg

rZCiyL.jpg