Gewonde bij weer een schietpartij Laan van Wateringseveld | Regio15.nl

Gewonde bij weer een schietpartij Laan van Wateringseveld

Den Haag - Vandaag is er weer een schietpartij op de Laan van Wateringseveld gemeld.


De traumahelikopter is gealarmeerd, en geland in de buurt van de Santiagosingel. Het incident zelf heeft de buurt van de kruising met de Dublinweg plaatsgevonden. De dader zou op een zwarte scooter zijn gevlucht.

Op de grond staan meerdere pionnen. Meestal liggen daar kogelhulzen onder.

De ambulance is inmiddels met politiebegeleiding vertrokken. De traumahelikopter is geland, maar relatief kort daarna weer opgestegen. Voor zover bekend is de arts van de traumahelikopter niet ingezet.

Rond het incident verzamelen zich veel mensen. De politie heeft met lint een 'plaats incident' afgezet om de sporen te beschermen.

Het slachtoffer is volgens onbevestigde berichten relatief licht gewond. Of er een verband is met de schietpartij van 28 augustus j.l. is nog niet bekend.

Update 08.00 uur: de politie heeft een verdachte aangehouden in verband met de schietpartij.

Update 12.15 uur: het slachtoffer is een 41-jarige Hagenaar. De aangehouden verdachte een 18-jarige Hagenaar. Kijk hier voor het persbericht van de politie.

Beelden: Rick Brouwer, Ivar Gieles

NeUGAO.jpg

x3nPRy.jpg

TtoUGI.jpg

ag9VxF.jpg

EDOyQY.jpg

Wbx1nW.jpg

Ook op de Treslonglaan is de politie bezig met een onderzoek. Daar staat een bestelbus met een open deur. De politie heeft ook daar een PD afgezet, en stopt spullen (waaronder kleding) in bewijszakken. Daarna is het hele busje door een politieberger meegenomen.

uDFTDG.JPG

wH8dW4.JPG

BD0uz8.JPG

jgicpH.JPG

SmSDqy.JPG

UzcNEP.JPG

NjtjLt.JPG

O3rhBI.JPG

S9XSDc.JPG