Gewonde bij vechtpartij op het Lorentzplein | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonde bij vechtpartij op het Lorentzplein

LorentzpleinKop IMG 1317t-Lorentzplein SBF 1076Den Haag - Vanavond heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op het Lorentzplein, waarbij een 13-jarige jongen gewond is geraakt.


Op het Lorentzplein is de jongen volgens meerdere getuigen door zes personen in elkaar geslagen ter hoogte van de bloemenkiosk. Het slachtoffer is bij deze vechtpartij o.a. liggend op de grond tegen zijn hoofd geschopt en vermoedelijk in zijn been gestoken.

Het slachtoffer is hierna te voet gevlucht via de Oudemansstraat en de Jan ten Brinkstraat, naar de Boele van Hensbroekstraat. Over de gehele vluchtroute zijn bloedsporen te zien op straat, waarbij de (voet)afdrukken gaandeweg duidelijker werden.

In de Boele van Hensbroekstraat is het slachtoffer vervolgens in een auto gestapt en naar het Westeinde Ziekenhuis gebracht, alwaar hij aan zijn verwondingen is behandeld. Politie sloot een groot deel van de vluchtroute af ten behoeve van het sporenonderzoek door Bureau Forensische Opsporing.

De politie stond ten tijde van de vechtpartij met meerdere voertuigen in de wijk vanwege een heterdaad inbraakmelding op de Oudemansstraat, maar voor zover bekend zijn er voor de vechtpartij geen aanhoudingen verricht.

Bent u getuige geweest van deze vechtpartij of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Sander Paardekooper

w-Lorentzplein SBF 1058

w-Lorentzplein SBF 1070w-Lorentzplein SBF 1076

w-Lorentzplein SBF 1084

w-Lorentzplein SBF 1097

w-Lorentzplein SBF 1100

w-Lorentzplein SBF 1106

w-Lorentzplein IMG 1317

w-Lorentzplein SBF 1113