Twee gewonden bij steekincident | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee gewonden bij steekincident

20131228-spui-kopt-Steek22Den Haag - Bij een steekpartij in een horeca-gelegenheid aan het Spui zijn vanochtend twee personen gewond geraakt.

Aan het einde van de nacht kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij/steekincident in een horecagelegenheid aan het Spui. Toen de eerste politie-eenheden ter plaatse kwamen, bleek dat van de aanwezigen twee personen gewond waren geraakt. Eén van hen, een 35-jarige man,  moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een tweede man (22-jaar) kon ter plaatse en later aan het bureau worden behandeld.

De politie hield inclusief de twee slachtoffers zeven verdachten in de leeftijd van 19, 22, 23, 28, 32, 35 en 40 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident. In de horecagelegenheid werden enkele messen aangetroffen die veilig gesteld werden.

Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) stelden een nader onderzoek in. De recherche zet het onderzoek naar de toedracht en de betrokkenheid van de zeven aangehouden personen van het incident voort.

Video en foto's: Ferrie van der Geer

w-Steek1

w-Steek2

w-Steek7

w-Steek8

w-Steek9

w-Steek15

w-Steek22

w-Steek23

w-Steek25