Auto te water na aanrijding Poeldijkseweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto te water na aanrijding Poeldijkseweg

20131226-Poeldijksewegt-TDK 4583Den Haag - Op de Poeldijkseweg is vanavond een auto na een aanrijding te water geraakt.


Het ongeval gebeurde rond tien over half elf op de rijbaan richting Poeldijk, ter hoogte van 'Condor City'.

De beide inzittenden van de auto die te water raakte konden niet zelfstandig uit hun voertuig komen. Hierop zijn een aantal brandweereenheden, enkele ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ter plaatse gegaan.

Brandweerlieden hebben de twee inzittenden van de auto te water uit het voertuig gehaald. Na controle door personeel van de ambulances en het MMT zijn deze twee slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd.

In de andere auto zat één persoon. Die is uiteindelijk uit het voertuig gehaald zonder dat de brandweer heeft hoeven knippen. Ook dit slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Door dit alles was de Poeldijkseweg enige tijd in beide richtingen afgesloten. De grote kraan van de brandweer heeft de auto uit het water getakeld. 

Uit onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de achterste auto tijdens het opsteken van een sigaret zijn voorganger heeft geraakt, die door de klap met zijn voertuig in het water is beland.

Video: Tim de Kleijn


Video: Lars Koeze

20131226-Lars.mp4


Foto's: Tim de Kleijn en Lars Koeze
w-Poeldijkseweg TDK 4571

w-Poeldijkseweg TDK 4578

w-Poeldijkseweg TDK 4581

w-IMG 2774

w-Poeldijkseweg TDK 4583

w-IMG 2794

w-IMG 2803

w-Poeldijkseweg TDK 4587

w-Poeldijkseweg TDK 4598

w-Poeldijkseweg TDK 4602

w-Poeldijkseweg TDK 4617

Tijdens de afhandeling van het ongeval reedt een dame met haar voertuig tegen de richting in een afzetting voorbij. Zij kreeg hier een bekeuring voor, echter na een blaastest bleek zij ook nog eens te veel gedronken te hebben. Zij is daarom aangehouden en overgebracht naar bureau Westland.
w-IMG 2848

w-Poeldijkseweg TDK 4629