Auto te water Bostonsingel Den Haag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto te water Bostonsingel Den Haag

th-th-dsc_6729Op de Bostonsingel (Den Haag Wateringse Veld) is vanmiddag een auto te water geraakt. Hoewel het glad is op de weg, lijkt dat niet de directe oorzaak.


Om even voor half drie werd de brandweer gealarmeerd voor dit incident. Hierop ging - zoals gebruikelijk bij dit soort incidenten - een groot aantal brandweervoertuigen op pad: de tankautospuit en het redvoertuig van post Loosduinen, de waterongevallenwagens van post Centrum en post Delft en de grote kraan van post Leidscheveen. Ook de ambulacedienst werd op de hoogte gebracht en die kwam met een ambulance en een ambulancemotor ter plaatse.

Na aankomst van de hulpdiensten is de bestuurder door duikers van de brandweer snel uit zijn auto gehaald. Hij is vervolgens met onderkoelingsverschijnselen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Er was nog even onduidelijkheid over de vraag of er meer personen in de auto gezeten hadden. Daarom is voor de zekerheid het omliggende water grondig doorzocht. Toen duidelijk werd dat de bestuurder alleen in de auto zat, is de zoekactie gestaakt.

Ten slotte is de auto door de grote kraan van de brandweer uit het water gehaald, nadat duikers een hijsband aan de wagen hadden bevestigd.

Foto's: Tim de Kleyn

tkdsc_6723

tkdsc_6724

tkdsc_6729

tkdsc_6750

tkdsc_6756

tkdsc_6769