Twee gewonden na auto te water Ulenpasstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee gewonden na auto te water Ulenpasstraat

Den Haag - In de nacht van zondag op maandag is een auto in een sloot aan de Ulenpasstraat terecht gekomen.


De auto reed omstreeks half een op de Ulenpasstraat in de richting van de Middachtenweg. In plaats van rechts of links af te slaan reed de automobilist rechtdoor.

Omstanders riepen naar de auto en hebben de achterruit ingegooid. Een politieagent doet zijn koppel met vuurwapen af en wil het water in springen. Op dat moment verlaat de vrouw zelf de auto en wordt door omstanders aan de kant getrokken. De automobilist ontsnapt via de kofferbak. Het zwemmen gaat de automobilist niet goed af maar hij weet aan de kant te komen.

De vrouw, die volgens omstanders zwanger was, is door personeel van de ambulance onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist is in eerste instantie opgevangen in een politiebus en later door personeel van een tweede ambulance onderzocht.

De automobilist had veel te veel alcohol gedronken. Hij was volgens de politie Zuiderpark enorm onder invloed. Hij is daarom ter plaatse aangehouden en vervolgens onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. Het rijbewijs van de man werd meteen ingevorderd.

Duikers van de brandweer hebben de auto nog doorzocht op de aanwezigheid van meer inzittenden, deze werden niet aangetroffen.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto uit het water gehaald en meegenomen. 

Foto's en video: Daan van den Ende, Donny Kooistra

SufPtv.JPG

oW56af.JPG

dDA1HF.JPG

7vZNBF.JPG

PHIMib.JPG

PRUf3G.JPG

o44mix.JPG

3MoV58.JPG

7TUCAn.JPG

8ZU8ur.JPG

T7UrLB.JPG

5IZX74.JPG

7uII8n.JPG

tEceqp.JPG

6Qg73O.JPG

mYndh0.JPG

GllSPt.JPG