Nieuwsflits week 48 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 48

thumb-48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 48 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 29 november:

Den Haag - Op het Olgaland heeft vanavond een kleine schoorsteenbrand gewoed. De brandweer heeft na aankomst de schoorsteen gecontroleerd. Echter bleek de brand dermate klein, dat het niet nodig was om de schoorsteen schoon te vegen.

Foto’s: Machiel Janssen

img_1366

img_1374

Den Haag - In de Douzastraat heeft vanmiddag enige tijd een kindje met een voet vastgezeten tussen de spaken van de fiets van één van haar ouders. De bemanning van de tankautospuit heeft de voet van het kindje tussen de spaken vandaan gehaald. De ambulancedienst vervoerde het kindje ter controle naar het ziekenhuis.

Foto’s: Martin Taal

douzastraat_02

douzastraat_03_-_kopie

Den Haag - Aan het Barbeeldam in de wijk "Leidschenveen" heeft vanmiddag een kleine brand gewoed in een pand waar twee kleine bedrijven gevestigd waren. De brandweer had de brand snel onder controle, waarna er geventileerd is. Het personeel van de ambulancedienst heeft één persoon naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto's: Ron Pietersen

crw_5919_sm

crw_5920_sm

Donderdag 02 december:

Den Haag - Een binnenbrandmelding op het Weigeliaplein deed aan het begin van de middag het adrenalinepeil van diverse brandweermensen flink stijgen. Rond 12.10 uur werden de tankautospuiten van de kazernes Den Haag-Archipel en Den Haag-Loosduinen, alsmede het redvoertuig van kazerne Den Haag-Centrum en de Officier van Dienst voor deze melding gealarmeerd. Ter plaatse werd er echter weinig aangetroffen. Het nader bericht was dan ook 'brandgerucht'.

Foto's: Dejan Jeremic

dsc00739

dsc00743

Voorburg - Op de Koningin Wilhelminalaan werd vanmiddag melding gemaakt van een schoorsteenbrand. Hierop zijn de tankautospuiten Leidschendam-Voorburg en Den Haag-Haagse Hout ter plaatse gestuurd, alsmede het redvoertuig van Leidschendam-Voorburg. Er bleek na inspectie geen brand te woeden in de schoorsteen. Echter, gezien de toestand van de schoorsteen werd de Officier van Dienst ter plaatse gevraagd voor het opleggen van een stookverbod.

jfa_085

jfa_089

Vrijdag 03 december:

Den Haag - Vanmorgen even voor 08.00 uur werd op het kruispunt van de Groot Hertoginnelaan met de Stadhouderslaan een fietser geschept door een auto. De fietser reed op de Stadhouderslaan, toen deze in botsing kwam met een auto die vermoedelijk op de Groot Hertoginnelaan reed. Ambulancepersoneel heeft de fietser onderzocht en deze onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest en heeft kort een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding. Het kruispunt is enige tijd afgesloten geweest. Verkeer dat via de Groot Hertoginnelaan richting de Laan van Meerdervoort wilde rijden, is omgeleid via de Stadhouderslaan.

Foto's: Martin Taal

mt-2

mt-1

Wateringen - In een pand aan de Turfschipper werd vanmorgen even voor tien uur een gaslucht geroken. Hierop is de tankautospuit van kazerne Wateringen gealarmeerd. Tijdens het uitrukken naar het incident bleek echter dat de tankautospuit een dusdanig mankement had, dat er niet kon worden uitgerukt. Een tweede tankautospuit van Wateringen stond ten tijde van dit incident buiten dienst vanwege onderhoud. Hierop is de tankautospuit van Den Haag-Loosduinen gealarmeerd. Deze heeft aanrijdend ten behoeve van dit incident ook om een redvoertuig verzocht. Na een kort onderzoek heeft de brandweer het pand geventileerd. Tijdens dit gehele incident hebben werknemers van het bedrijf buiten in de kou staan wachten.

Foto’s: Cees de Kleyn

dsc_0261

dsc_0264

Wassenaar - De tankautospuit van kazerne Wassenaar en het redvoertuig van kazerne Leidschendam-Voorburg mochten deze morgen uitrukken voor een assistentie ambulance aan de Hogerbeetsstraat. Aldaar was een patiënt die met spoed vanaf de eerste verdieping van een woonhuis naar beneden vervoerd moest worden. Nadat men het slachtoffer via het redvoertuig naar beneden had gehaald, is deze onder A1 met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Pascal de Haas

dsc_7838

dsc_7842-1

Zaterdag 04 december:

Den Haag - Even voor 01.00 uur kwam een bestelauto door nog onbekende oorzaak in botsing met een paaltje, die in de middenberm stond op de kruising van de Mient met de Kornoeljestraat. De bestuurder raakte gewond en is door het ambulancepersoneel met onbekende verwoningen naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Mikey

img_5642

img_5643

img_5661