Nieuwsflits week 45 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 4 november:

Den Haag- In een woning aan de 2e Schuytstraat breekt even na acht uur een brandje uit. Brandweerlieden van kazernes Archipel en Centrum spoedden zich hierop ter plaatse. Bij de brand kwam enige rook vrij. De brandweer heeft het brandende voorwerp mee naar buiten genomen en daar afgeblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood)

XOXCPt.jpeg

2riQEw.jpeg

GZ0ZWv.jpeg

Woensdag 6 november:

Den Haag - Een Landrover en een personenauto kwamen vanmiddag rond vijf uur met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Laan van Eik en Duinen. Met name de personenauto raakte daarbij zwaar beschadigd. En passant werd ook nog een verkeerspaal omver gereden. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht. De Laan van Eik en Duinen was tijdelijk afgesloten in de richting van het Goudenregenplein. (Foto's: Lucien de Vries)

018E1R.jpeg

XNet9D.jpeg

PxbjkK.jpeg

Seu18X.jpeg

Den Haag - Nadat er in restaurant 'La Cubanita' op het Noordeinde een sterke gaslucht te ruiken was, werd de brandweer op de hoogte gesteld. Deze nam geen halve maatregelen: het restaurant en een naastgelegen restaurant en een aantal woningen  erboven werden ontruimd. Ook werd een gedeelte van het Noordeinde afgezet. Stedin is ook ter plaatse geweest om het lek te helpen vinden c.q. dichten. Waar het gaslek precies heeft gezeten is nog niet bekend gemaakt. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

dteZlZ.JPG

pW7t07.JPG

KqkfmC.JPG

q9Rz6v.JPG

f2aBue.JPG

9P5Wpv.JPG

Vrijdag 8 november:

Rijswijk - Op de Huiis te Landelaan met de Dr. H. Colijnlaan kwamen vanmiddag rond kwart voor één een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte daarbij gewond en is in de ambulance verzorgd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

Gb6rH4.jpeg

TrO644.jpeg

EXBgf0.jpeg

dm1k1Q.jpeg

Honselersdijk - Een scooterrijdster is vanmiddag gewond geraakt nadat zij op de Dortlaan tegen een kas was gebotst. Als oorzaak werd de laagstaande zon genoemd. De scooterrijdster is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

bnAjI0.JPG

sMSwNA.JPG

e1q8eD.JPG

V5a0nj.JPG

Zaterdag 9 november:

Den Haag - Een bestuurder met een glaasje teveel op dacht vanavond even dat ie een tram was en reed op de Hofzichtlaan, ter hoogte van het Aegonplein, de vrije trambaan op. Het tramverkeer was daardoor enige tijd gestremd. De bestuurder is meegenomen naar het bureau. (Foto's: Dejan Jeremic en Sebastiaan Barel)

nFHz5S.JPG

ZRJRbd.JPG

yr9g7Q.jpeg

td0HKY.jpeg

Rijswijk - Vanmiddag vond er op de A4 richting Amsterdam, ter hoogte van de Lange Kleiweg, een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Eén rijstrook moest hierdoor tijdelijk worden afgesloten. Het ambulancepersoneel heeft enkele inzittenden ter plaatse onderzocht. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

C7KH7i.jpeg

EHcrU8.jpeg

sII0mL.jpeg

uodUOd.jpeg

Den Haag - In de Jasmijnstraat vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijder is verzorgd door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

u7UFcT.jpeg

cz9h03.jpeg

exFtEK.jpeg

ODhQF9.jpeg

Zondag 10 november:

Wassenaar - Op de kruising van de Zijdeweg met de N44 zijn aan het einde van de ochtend twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er vielen geen gewonden, maar de schade aan de auto's was fors. Een bergingsbedrijf heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

lr25kq.JPG

mVwocV.JPG

EDQJ8U.JPG

4UzAFp.JPG

sLssyo.JPG