Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 april:

De Lier - Vanwege een medische noodsituatie in een bedrijfspand aan de Laan van Boekesteijn, werd vanmorgen de traumahelikopter 'Lifeliner 2' met het mobiel medisch team gealarmeerd.  De traumahelikopter was geland in een grasperk vlakbij het incident. Wat er precies aan de hand was is niet bekend. (Foto's: Gabi Gonzalez)

pj1bRO.JPG

pbdfZj.JPG

 Zoetermeer - Aan de Vlasakker is vanmiddag een boom op een woning gevallen. De boom, die zo’n 10 meter hoog was, is door de brandweer met de grote kraan verwijderd. Een bedrijf dat bomen aan het zagen was wilde de laatste boom weghalen maar dat verliep niet helemaal zoals het hoorde. De schade aan de woning valt mee. (Foto's: Mitchell Mooij)

9dXQYU.jpeg

Or8daV.jpeg

acmKHh.jpeg

oxXkME.jpeg

Dinsdag 21 april:

Pijnacker - Op het Oosterdiep kwamen een overstekende voetganger en een fietsster met elkaar in botsing. De fietsster raakte daarbij lichtgewond en is in de ambulance onderzocht. Zij hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Olav Spa)

vsK3ZR.jpeg

esNB4S.jpeg

pmGqHr.jpeg

LBppkC.jpeg

Dinsdag 21 april:

Den Haag- Op het kruispunt van het Finnenburg met de Hofzichtlaan vond vanmiddag een ongeval plaats waarbij drie voertuigen betrokken zijn geraakt. Een bedrijfswagen botste achterop een personenauto, die op zijn beurt weer achterop een scooter botste. Een ambulance werd uit voorzorg gealarmeerd, maar bij het ongeval vielen gelukkig geen gewonden. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. (Foto's: Via WhatsApp 0615151502)

boGTkU.jpeg

DcJpWg.jpeg

G0Nu1U.jpeg

Woensdag 22 april:

Den Haag - Een automobilist is vanmiddag op het Schenkviaduct bij een afzetting tegen een actiewagen gebotst. Zowel de auto als de actiewagen liepen flinke schade op. De bestuurder is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Via WhatsApp 0615151502)

sVpq0v.jpeg

OMS6gx.jpeg

wAgbui.jpeg

XCDU8j.jpeg

EBVCcQ.jpeg

Scheveningen - Bij een aanrijding tussen een auto en een fiets op de Jurriaan Kokstraat kruising Badhuiskade is één persoon gewond geraakt. De traumahelikopter was gealarmeerd ivm het incident, maar is boven de locatie gecanceld. Eén persoon is nagekeken door het ambulance personeel en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Bob van Keulen en Dean de Bood)

JaVhL6.jpeg

zRIRSU.jpeg

vvGJH2.jpeg

r2ZG7p.JPG

Den Haag - Kleine brand in portiekwoning Goeverneurlaan. Brand was snel geblust. Niemand gewond. (Foto’s: Daan van den Ende)

GyPjgr.JPG

wL32fm.JPG

jmw357.JPG

Donderdag 23 april:

Den Haag - Op de De Genestetlaan, tussen het Jonckbloetplein en de Neherkade, werd een motorscooter vanmiddag gemangeld tussen twee personenauto's. Het zag er allemaal erger uit dan het was: na onderzoek in de ambulance bleek niemand gewond te zijn. De rijbaan was enige tijd afgesloten voor het verkeer in de richting van de Neherkade. (Foto's: Nick van Mourik)

Tzi19k.jpeg

n2adEB.jpeg

tUSQyz.jpeg

xe0mQN.jpeg

vrijdag 24 April:

Naaldwijk – Een scooterbestuurder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen op de kruising Dijkweg / Burgemeester Elsenweg.
Het slachtoffer is voor verdere behandeling door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer in de omgeving van Dijkweg / Burgemeester Elsenweg ondervond behoorlijke hinder door het ongeval, mede omdat er ook al wegwerkzaamheden plaatsvonden op de genoemde kruising. (Foto’s: Tim de Kleijn)

764jTJ.jpeg

VIz47J.jpeg

2qILgJ.jpeg

soVO9P.jpeg

Zaterdag 25 april:

Zoetermeer - De traumahelikopter 'Lifeliner 06' (PH-OOP) werd vanavond ingezet om een IC-patiënt over te brengen van het Lange Land ziekenhuis in Zoetermeer naar het UCMG Groningen. De heli, die in 'normale' tijden wordt gebruikt voor patiëntenvervoer vanaf de Waddeneilanden, is voor die gelegenheid geland op het Prinses Maximaplein. (Foto's: Fred Wolters en Martin van Oostveen)

Mk6nHM.jpeg

oUtfUx.JPG

P9KEF7.jpeg

GXrho3.jpeg

Tg2Z8j.jpeg

Den Haag - Op de Machiel Vrijenhoeklaan heeft vanavond rond kwart voor twaalf een scooter in brand gestaan. De tankautospuit van kazerne Loosduinen is hiervoor gealarmeerd. De brand is geblust, maar de scooter is helaas verloren gegaan. (Foto's: Dean de Bood)

17EBSp.jpeg

wid3DN.jpeg

7XDRLH.jpeg

TkOkbZ.jpeg

gs0cZw.jpeg

Zondag 26 april:

Den Haag - De hoogwerker van kazerne Loosduinen werd vanmiddag rond kwart voor drie naar de Kakistraat gestuurd, alwaar een drone hoog in een boom was beland. De eigenaar kon de drone met geen mogelijkheid meer zelf naar de grond krijgen. Vandaar dat een brandweerman in het bakje van de hoogwerker omhoog is gegaan om het kostbare kleinood uit de boom te halen. De eigenaar was erg blij en dankbaar voor deze hulp. (Foto's: Hester Hooimeijer)

tgkpVq.jpeg

8QVLvO.jpeg

Vo5Wsb.jpeg

Den Haag - Een kleine brand op de Copernicusstraat. De bewoner is onderzocht door personeel van de ambulancedienst. De schade valt mee (Foto's: Donny Kooistra)

OEAVWN.JPG

QAEpB6.JPG

reaQ7X.JPG

UV9edr.JPG

dni3UX.JPG