Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 26

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 23 juni:

Leidschendam - Een fietser is vanmiddag op de Kniplaan zwaargewond geraakt toen deze door een nog onbekende oorzaak ten val is gekomen. Naast een ambulance werd ook het mobiel medisch team (MMT) uit Amsterdam met de 'lifeliner 1' gealarmeerd. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's : Sebastiaan Barel).

ruL5KW.JPG

FdfCeg.JPG

i1Qz9X.JPG

Den Haag - Even voor vijf uur brak er brand uit in een kelderbox aan het King Olivereiland. De brandweer was snel ter plaatse en wist erger te voorkomen. Door een onbekende oorzaak was er brand ontstaan in een bankstel. (Foto's : Nick v/d Toorn)

oRlJRl.JPG

JENCJZ.JPG

2MDJ4X.JPG

Nw3vsE.JPG

Zoetermeer - Een jongen is vanavond op de Busken Huethove gewond geraakt nadat ie van een dakje op een doek was gesprongen dat aldaar boven de grond was gespannen. Helaas voor de jongen begaf de bevestiging van het doek het daarbij helaas aan één kant en viel hij op de grond. Hierop werden politie, ambulance en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. Het slachtoffer is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Fred Wolters)

syNm1o.jpeg

PwlzGL.JPG

oiCyC1.JPG

uuc78s.JPG

Woensdag 24 juni:

Den Haag - Vannacht rond twee uur heeft er brand gewoed in een busje dat stond geparkeerd op het Cort van der Lindenpad, nabij de Zeezwaluwstraat, in Duindorp. De tankautospuit van kazerne Scheveningen is ter plaatse geweest en de brandweermensen hebben de brand geblust. Het busje heeft veel schade opgelopen. De politie verricht onderzoek naar de oorzaak van de brand. (Foto's: Dean de Bood en Olav Spa)

rhagLh.jpeg

0wm1TT.jpeg

yc4gAl.jpeg

OkHfyD.jpeg

FI7SNn.jpg

kuODUK.jpeg

Den Haag - Vanavond om even na zes uur is een auto op de Oude Haagweg met de Walnootstraat met grote snelheid van de weg geraakt en heeft vier 'Hagenaartjes' en een verkeersbord omver gereden. Eén inzittende raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. De Oude Haagweg was enige tijd afgesloten als gevolg van het ongeval. (Foto's: Via WhatsApp)

gdHcXs.jpeg

RT5IxT.jpeg

PLwpEJ.jpeg

yVBUz4.jpeg

1O6xr7.jpeg

OeWXHh.jpeg

Den Haag - Twee vrouwen zijn vanavond gewond geraakt, nadat zij rond kwart voor elf op het Koningin Emmaplein met de Noord-West Buitensingel met hun scooter ten val kwamen. Zij zijn beiden naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

MscvE5.JPG

uH3P4u.jpeg

mY2Mei.JPG

mdMb4w.jpeg

Donderdag 25 juni:

Rijswijk
- Eenzijdig ongeval vanmorgen op de A4 vanaf Delft richting Amsterdam, ter hoogte van Rijswijk. Auto is daarbij over de kop geslagen. Niemand raakte gewond. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Er stond een lange file. (Foto's: Donny Kooistra)

sPisP9.JPG

sJPzRR.JPG

sGymbF.JPG

Vcb24l.JPG

bIjggr.JPG

Zondag 28 juni:

Voorburg - Rond half zes vanmiddag vond er op de Monseigneur van Steelaan een aanrijding plaats tussen een tramstel van lijn 2 en een personenauto; de bestuurster had bij het lainksaf slaan de tram over het hoofd gezien. Politie, brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd, maar mevrouw zat niet bekneld. Zij is uiteindelijk zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Rene Hendriks en Sebastiaan Barel)

EBWJW3.jpeg

LWvCfk.jpeg

NerST8.jpeg

Den Haag - De brandweer werd even voor zes uur gealarmeerd voor een woningbrand op het Stationsplein. Ter plaatse aangekomen bleek het een klein brandje geweest te zijn in de keuken. Brandweer hoefde niet meer te blussen en heeft e.e.a. gecontroleerd in de keuken. (Foto's: Sander Paardekooper)

z9FCrc.JPG

TwMcuG.JPG

sTNToN.JPG

Rijswijk - Rond tien voor negen vanavond werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Minister Talmalaan. De traumahelikopter is in de omgeving geland. (Foto's: Arnold Sneeuw)

3MCIYU.jpeg

sF5ICJ.jpeg

fg9pIg.jpeg