Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 27 juli:

Den Haag - Vannacht rond kwart voor één is een hoeveelheid afval in brand gestoken in een portiek in de Koningstraat. Dit veroorzaakte zoveel rook dat de bewoners van enkele woningen in het portiek tijdelijk op straat stonden. Agenten hebben het brandje geblust met een brandblusser en brandweerlieden hebben nacontrole gedaan. (Foto's: Daan van den Ende)

a6ga9O.JPG

xNRpjn.JPG

NpQdoh.JPG

3flbag.JPG

Zoetermeer - Vannacht rond één uur werd de tankautospuit van kazerne Stadshart gestuurd naar het Godfried Bomanspad, alwaar een buitenbrand werd gemeld. Ter plaatse bleek er midden op het pad een scooter te liggen die in vlammen stond. Deze brand is door de brandweer geblust. Vermoedelijk gaat het om een gedumpte (gestolen) scooter. (Foto's: Sander van den Berg en Fred Wolters)

J5VfKo.jpeg

QGFzpE.jpeg

qkttkf.JPG

9apLwv.jpeg

ewWXRc.jpeg

Den Haag - De vuurtoren van Scheveningen, normaliter een zichtbaar baken voor de schepen op de Noordzee, gaf vanavond en vannacht geen licht. Vermoedelijk is er sprake van een kapotte lamp. De Kustwacht is op de hoogte en zou voor reparatie zorgen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

SYsphB.JPG

vg8dDP.JPG

jX2b2M.JPG

Vrijdag 31 juli:

Den Haag - Vanmiddag is brand ontstaan in een  kelderbox van een flat aan de Smaragdhorst. De brandweer heeft het brandende object mee naar buiten genomen en afgeblust. Het nader  bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Herman van der Woude)

HnRFoB.JPG

j3KEyO.JPG

ZyZSAa.JPG

3Q546V.JPG

88GU6Z.JPG

Zaterdag 1 augustus:

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gestuurd naar de Kwikstaartlaan voor een medische noodsituatie in een woning. De traumaheli is in de nabije omgeving geland. De patiënt is met spoed vervoperd naar een ziekenhuis. (Foto's: Wilbert Tintel)

pUGBhK.JPG

RO5JNM.JPG

GnCOhz.JPG

1kMnbz.JPG

Obnc3P.JPG