Nieuwsflits week 46 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 9 november:

Den Haag – In de Markensestraat, waar momenteel schilderwerkzaamheden gaande zijn, vloog vanmiddag een aggregaat op een aanhangwagen in brand. Dat ging gepaard met forse rookontwikkeling. De tankautospuit van kazerne Scheveningen is ter plaatse gegaan en de brand is daarna snel en vakkundig geblust. (Foto's: Kay Hulsegge)

iPSeqw.jpeg

QvUhDM.jpeg

KaAcIs.jpeg

94xwew.jpeg

sxkWQn.jpeg

Dinsdag 10 november

Naaldwijk - Op de kruising Stokdijkkade/Bizet wordt een vrouw op de fiets aangereden door een personenauto. Zij wordt per ambulance (maar zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Gabi Gonzalez)

d48QAQ.JPG

VfE34O.JPG

KScyNl.JPG

Woensdag 11 november:

Den Haag - Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Neherkade en de Laakkade. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen liepen flinke schade op. De Neherkade is in  de richting van de Rijswijkseweg enige tijd afgesloten geweest vanaf het Hildebrandplein. (Foto's: Sebastiaan Barel)

DnAkDK.jpeg

m9zPil.jpeg

OeFR5Y.jpeg

AJUM0y.jpeg

Vrijdag 13 november:

Zoetermeer - De ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team werden vanavond rond twaalf uur gestuurd naar de Akkerdreef voor een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is geland nabij het Prinses Maximaplein. De brandweer is ter plaatse geweest om de patiënt af te hijsen. (Foto's: Sander van den Berg en Martin van Oostveen)

j3r01Y.jpeg

rjfy7Y.jpeg

KICBeO.jpeg

urw7Oo.jpeg

Den Haag - Vanavond rond half twaalf werd de tankautospuit van kazerne Laak gestuurd naar de Reviusstraat voor een buitenbrand. Er bleek onder andere een koelkast in brand te staan. De brand was snel geblust. (Foto's: Kay Hulsegge, Calvin de Kleijn en Dean de Bood)

TygUzZ.jpeg

CHB5Fh.jpeg

FztyVv.jpeg

xXEmOA.jpeg

4ISusk.jpeg

Zaterdag 14 november:

Den Haag - Vannacht rond twee uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Kamperfoeliestraat met de Loosduinseweg. Een inzittende werd in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Kay Hulsegge en Dean de Bood)

kWo2Gi.jpeg

8kA0iX.jpeg

I6A5d6.jpeg

6LG66o.jpeg

DH3OXt.jpeg

7qsWru.jpeg

Den Haag – Op de kruising van de Prinses Beatrixlaan / Guntersteinweg heeft zaterdagavond een personenauto voor een grootdeel in brand gestaan.Tijdens het rijden merkte de bestuurder op dat de auto niet meer naar behoren functioneerde. Nadat de bestuurder de auto op een bushalte had stilgezet ging het vrij snel en brandde een deel van het auto uit. Een berger heeft de auto afgesleept. Foto’s: Tim de Kleijn

4vxoMD.jpeg

IA97N2.jpeg

kuNe1j.jpeg

VgIbvz.jpeg