Nieuwsflits week 47 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 47

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 16 november:

Den Haag – Vanmidag om even voor één uur zijn een personenauto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Ockenburghstraat en de Wijndaelersingel. Beide voertuigen raakten daarbij flink beschadigd. De opzittende van de scooter is in de ambulance onderzoht door het ambulancepersopneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

LLoanW.jpeg

hBwtBa.jpeg

HqW5Ks.jpeg

MCBwqp.jpeg

VNoADa.jpeg

Maasdijk - Vanmiddag heeft er rond half vier een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N223/Hoeksebaan. Een auto is vermoedelijk bij een rotonde over een betonnen wegafscheiding gereden en aan de overkant tot stilstand gekomen. De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

hQqaol.JPG

EmXFk5.jpeg

imMcqm.jpeg

toTsgM.JPG

VezUMV.JPG

Zoetermeer - Vanavond omstreeks kwart over zeven zijn een personenauto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op de rotonde op de kruising van de Franklinstraat met de Edisonstraat. De scooterrijder raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

9DtGMl.jpeg

oQXdvv.jpeg

RTO9Cb.jpeg

EVJeGe.jpeg

FBkYVy.jpeg

Delft - Op de Schieweg met de kruising Deltaweg is een automobilist via een wegwijzer tegen een mast aan gebotst. De bestuurder raakte gelukkig niet gewond bij het ongeval. Wél is de bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed. De auto is weggesleept door berger Vreugdenhil. (Foto's: Sander Paardekoper)

GLkr0l.jpeg

eNx3SW.jpeg

KxgcrL.jpeg

D1KIIB.jpeg

cCWzzl.jpeg

Zaterdag 21 november:

Den Haag - Vanmiddag heeft er rond twee uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Erasmusweg. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd.

wZbRVi.jpeg

ThyMCh.jpeg

Zondag 22 november:

Den Haag - De brandweer van kazerne Laak moest vanavond uitrukken vanwege een voertuigbrand aan de Krusemanstraat. Er was brand ontstaan in een geparkeerde auto. De politie houdt rekening met brandstichting; omwonenden hadden voorafgaand aan de brand een ontploffing gehoord. (Foto's: Kay Hulsegge)

7ThVpP.jpeg

BmQudo.jpeg

V5C6Xf.jpeg