Nieuwsflits week 48 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 23 november:

Den Haag – Vanmiddag rond half vier kwamen een auto en een motorscooter met twee opzittenden met elkaar in botsing op de Paul Krugerlaan. Een van de twee opzittenden van de scooter raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd door de botsing. (Foto's: Kay Hulsegge)

mPfy50.jpeg

kLqsbX.jpeg

UvsxYh.jpeg

40oaCC.jpeg

IeaRgC.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond half vijf is brand ontstaan in een portiekwoning op de Zuiderparklaan. De bewoners waren ten tijde van het uitbreken van de brand niet thuis. De woningen in het portiek zijn door de brandweer ontruimd. Eén bewoner is met behulp van een 'vluchtmasker' uit een naastgelegen woning woning gehaald. De brandweer heeft bij de brandbestrijding twee tankautospuiten ingezet en schaade op naar 'middelbrand'. Er vielen geen gewonden bij de brand. (Foto's: Astrid Janse en Kay Hulsegge)


bbrqbS.jpeg

r589HU.jpeg

xYLDpY.jpeg

noMgB8.jpeg

U6UCY6.jpeg

Dinsdag 24 november:

Naaldwijk - Vanavond om half zeven kregen de hulpdiensten een melding van een steekpartij. Meerdere politie eenheden en een ambulance werden gealarmeerd. 
Ter plaatse troffen de hulpdiensten inderdaad iemand aan met een steekwond. Het slachtoffer is in de ambulance behandeld aan de verwondingen. Het slachtoffer hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Er is op dit moment niet bekend of er iemand is aangehouden. (Foto's: Tim de Kleijn)

sUDSRM.jpeg

9b8TZG.jpeg

uK19oo.jpeg

Wateringen – Een groep jongeren heeft dinsdagavond een aantal pallets in brand gestoken aan de Herenstraat. Bij aankomst van de brandweer hadden buurtbewoners reeds een succesvolle bluspoging ondernomen. De brandweer heeft de pallets nog even kort nageblust.(Foto’s: Tim de Kleijn)

LlewF0.jpeg

O5tT8j.jpeg

Wateringen – Aan het Middelblok is een mobiel toilet in brand gestoken, de brandweer heeft de brand snel weten te blussen. In het mobiele toilet werden door de brandweer twee flessen wasbenzine en vuurwerk aangetroffen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

KrmltN.jpeg

pS4otL.jpeg

wo12uQ.jpeg

vVjXM7.jpeg

Woensdag 25 november:

Nootdorp - Op de Hofweg kwamen vanmiddag rond vier uut twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's kwam daarna in een heg terecht. Er is een persoon onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft een van de auto's afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

hMi8Gd.jpeg

OEUCsS.jpeg

OHQoHf.jpeg

tntoKT.jpeg

TYH0QR.jpeg

E7mH7h.jpeg

Scheveningen - Vanwege een medische noodsituatie in een woning kwamen de hulpdiensten aan het einde van de middag massaal ter plaatse in de Jacob Pronkstraat. Behalve ambulancedienst, politie, brandweer (o.a. ivm afhijsen patiënt) kwam ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse. De traumahelikopter is voor deze gelegenheid geland op het Noorderstrand. (Foto's: Dean de Bood)

fKyQky.jpeg

lireV1.jpeg

28aqfI.jpeg

msN8rg.jpeg

zZMcjy.jpeg

Vrijdag 27 november:

Den Haag - Een ongeval waarbij drie partijen betrokken waren, vanmorgen rond kwart over elf op de Gedempte Burgwal. Een elektrische huurscooter kwam in botsing met een voetganger en bij de uitwijkmaouevre die daarop volgde, botste de scooterrijder ook nog tegen een geparkeerde aauto. De auto liep flinke schade op. De voetganger is in de ambulance verzorgd, maar is niet vervoerd. De Gedempte Burgwal was enige tijd afgesloten. (Foto's: Sander van den Berg)

9dPesE.jpeg

6VdNYl.jpeg

Lodjop.jpeg

eXkohR.jpeg

HVUw4u.jpeg

FeTCE3.jpeg

Zaterdag 28 november:

Den Haag - Op de Nieuwe Parklaan ontstond vanmiddag omstreeks half één een kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's. Er vielen geen gewonden, maar de schade was groot. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

EscR2D.jpeg

Aez9ZB.jpeg

NgPz1y.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond tien over half vier werd een fietsster aangereden door een auto op de rotonde op de kruising van de Donau met de Vrouw Avenweg. Omdat het ongeval vlak voor brandweerkazerne Leidschenveen gebeurde, hebben brandweermensen eerste hulp verleend aan de fietsster. Zij is daarna onderzocht in de ambulance en met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

dWO6W2.jpeg

afEOcY.jpeg

XwvT8j.jpeg

3aQIMm.jpeg

's-Gravenzande - Een flinke kop-staart botsing op de Maasdijk aan het einde van de middag, waarbij vier auto’s betrokken waren, leverde veel schade op. Twee ambulances kwamen ter plaatse om een aantal personen te onderzoeken op eventuele verwondingen. Voor een aantal mensen die uit Den Bosch kwamen, kwam zo een abrupt einde aan hun foto-avond, die was gestart in Rotterdam. De fotografen waren onderweg naar Hoek van Holland om daar de vuurtoren te fotograferen. De Maasdijk was tussen de Zijdijk en Wouterseweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Wel kan het verkeer onder aan de Maasdijk haar weg vervolgen. Bergingsdienst Vreugdenhil gaat de voertuigen bergen. (Foto's: Fred van den Ende)

d0db6I.jpeg

1Fnunk.jpeg

oSdA56.jpeg

dGcRyJ.jpeg

1bD9Nl.jpeg

Zondag 29 November:

Kwintsheul – Aan de Kerkstraat in Kwintsheul is zondagavond een persoon gewond geraakt na en eenzijdig ongeval. Het slachtoffer is door nog onbekende reden tegen een boom gereden. De ambulancedienst heeft het slachtoffer voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. (Foto’s: Tim de Kleijn)

wdJC9i.jpeg

WHjelv.jpeg

hUi4mw.jpeg