Nieuwsflits week 49 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 30 november:

Leidschendam – Rond half vijf vanmiddag ontstond dr een kop-staart botsing tussen vijf voertuigen op de N14, ter hoogte van de verkeerslichten voor de oprit van de A4 richting Rotterdam. Enkele personen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ni4HtR.JPG

DOcrqJ.JPG

g0KdtO.JPG

bVDzXn.JPG

ZioMPL.JPG

Dinsdag 1 december:

Zoetermeer – Even na negenen vanavond is het mobiel medisch team opgeroepen voor een medische noodsitutie binnenshuis. Wat er precies gaande was is niet bekend. De patiënt is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. ( Foto's: Martin van Oostveen)

FcDDov.JPG

kx90wQ.JPG

aQvY6P.JPG

Woensdag 2 december:

Delft– Even voor een uur in de middag vloog op de A13 ter hoogte van Delft-Noord een auto in brand. Twee rijstroken vanaf rotterdam in de richting van Den Haag waren afgekruist. De brandweer heeft de brand geblust waarna een berger het voertuig heeft weggesleept. (Foto's: Lindsay Dammers)

ecCV7O.jpeg

n6jU5p.jpeg

rFI2US.jpeg

Den Haag-Leidschenveen - Even voor middernacht kreeg de politie een melding van een steekpartij aan de Cor Spaanslaan. Toen de politie ter plaatse kwam was er inderdaad een slachtoffer. Het slachtoffer was licht gewond. Er hoefde geen ambulance ter plaatse te komen. Er is voor zo ver bekend ook niemand aangehouden. (Foto's: Sebastiaan Barel)

SiEQ8O.JPG

cbhcek.JPG

6syUyK.JPG

Donderdag 3 december:

De Lier - Vanmorgen rond tien over vijf kwam er een melding binnen van een ongeval op de Laan van Boekesteijn. Een auto was daar tegen een betonblok gebotst. Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De bestuurder is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Fred van der Ende)

xdsZnD.jpeg

qoTavF.jpeg

7BqXDv.jpeg

jHW0Wf.jpeg

Den Haag - Vanavond is op de Parallelweg een personenauto tegen een poller gebotst. Zowel de auto als de poller liepen schade op; de auto zelfs heel veel schade. Een inzittende van de auto is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Marcel Duindam)

D0El3v.jpeg

uELi6U.jpeg

Wassenaar - Vanavond om even voor elf uur is bij een eenzijdig ongeval op de Papeweg een auto tegen een boom gebotst. Een inzittende is in de ambulance onderzocht, maar die hoefde niet te worden vervoerd. De auto is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

aeKdEI.jpeg

KwTrbd.jpeg

q9cW7e.jpeg

CGci3y.JPG

Vrijdag 4 december:

Den Haag - Agenten zagen rond 21.30 uur aanleiding om een stopteken aan een auto te geven. De bestuurder van de auto negeerde het stopteken en maakte vervolgens diverse verkeersovertredingen. De bestuurder parkeerde de auto op de Waldorpstraat, waarna deze wegrende richting Hollands Spoor. Hierna hebben agenten de verdachte, een 22-jarige man uit Den Haag, op het Stationsplein kunnen aanhouden. In de auto werd ionder andere een fles met lachgas aangetroffen. (Foto's: Dean de Bood)

u38KnS.jpeg

WNoo9G.jpeg

q1eRjY.jpeg

TQZIJq.jpeg

Zaterdag 5 december:

Den Haag - Vanavond om kwart voor negen is brand ontstaan in een woning aan de Paramaribostraat. Omdat het aanvankelijk niet bekend was of er zich nog personen in de woning bevonden, is de bemanning van een tweede tankautospuit ingezet en is opgeschaald naar 'middelbrand'. De brand was uiteindelijk snel geblust. Enkele omwonenden zijn in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Dean de Bood)

gfmaoE.jpeg

hAtpFO.jpeg

n0Oi4I.jpeg

BnwHo5.jpeg

F9iyXQ.jpeg

Zondag 6 december:

Den Haag - Vannacht rond kwart over drie is er, waarschijnlijk door zwaar vuurwerk, schade aangericht bij een benedenwoning aan de Maasstraat. Omwonenden hoorden een harde knal. Een ruit boven de voordeur heeft het begeven en ook achter de voordeur is schade aangericht. De politie heeft de zaak in onderzoek. (Foto's: Dean de Bood)

CYRYtE.jpeg

VPrEsl.jpeg

HgS5Ab.jpeg

Den Hoorn - Vanavond rond acht uur is een schoorsteenbrand ontstaan in een woning aan de Tramkade. De brandweer heeft de brand bestreden door een deel van de schouw te slopen, waarna de brand kon worden geblust. (Foto's: Gabi Gonzalez)

SDMZMu.JPG

NBeXiA.JPG

CBklEf.JPG