Nieuwsflits week 52 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 23 december:

Zoetermeer – Op de Dadelgaarde kwamen vanmiddag rond kwart over twee een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht. Hij is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

VIpnKO.jpeg

9xKDFw.jpeg

bQq5nG.jpeg

JrHNhf.jpeg

Vrijdag 25 december:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vannacht rond tien voor vier gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Brechtzijde. De traumaheli is geland nabij de Zwaardslootseweg en het MMT is met een politievoertuig naar het adres overgebracht. De patiënt is later met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Sander van den Berg)

UVhPok.jpeg

xZrYtM.jpeg

tur98F.jpeg

I7z4NX.jpeg

Zaterdag 26 december:

Leidschendam - Een busje is vanavond rond half acht op het Weigelia op het vrije tramspoor terecht gekomen en blijven steken in de modder. Tramlijn 19 is daardoor enige tijd gestremd geweest. Het busje is rond half negen van het tramspoor gehaald. (Foto's: Sebastiaan Barel)

SrjUh5.jpg

bMImmp.jpg

m8qxGC.jpg

61jkEc.jpg

Den Haag - Rond half negen vanavond heeft brand gewoed in een geparkeerde bestelbuis aan de Assumburgweg. De brand is geblust door de brandweer, maar de bus heeft veel schade opgelopen. Er wordt rekening gehouden met brandstichting. (Foto's: Sebastiaan Barel)

xqTBXO.JPG

ZECVzY.JPG

5rge5I.JPG

Zondag 27 december:

Rijswijk - Op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met het Terras van Sion kwamen vanmiddag, rond half één, twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's heeft daarna op de middenberm een verkeerslicht omver gereden. Er zijn twee inzittenden in de ambulance onderzocht, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

NhMZ3K.JPG

0FZclM.JPG

fBkmV2.JPG

crGZXw.JPG

upp8dN.JPG

Den Haag - In een noodopvang aan het Om-en-Bij brak vanmiddag door een nog onbekende oorzaak brand uit. Bij de brand raakte niemand gewond. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood) 

KpF1Xe.jpg

vUIUYx.jpg

jzueiS.jpg

Den Haag - Vanmiddag is er een personenauto uit de bocht gevlogen, op de fly-over van de A4 richting Den Haag Centrum (A12). Bij het ongeval raakte niemand gewond. De Fly-over was tijdens het incident kort afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf firma Vreugdenhil heeft het voertuig meegenomen naar het depot. (Foto's: Sander Paardekooper)

mGYsM2.JPG

U18VF7.JPG

m0l1St.JPG

sb1es0.JPG

 Den Haag - Vanavond zijn er in stadsdeel Laak diverse kleine brandjes gesticht. Meestal betrof dat ondergrondse containers. Maar er werden ook een aantal parkeerautomatie ijn brand gestoken. Rond elf uur was het weer raak, ditmaal op de Allard Piersonlaan.Daar waren op een groenstrook een aantal pallets in brand gestoken. De brandweer heeft het brandje snel weten te blussen. (Video en foto's: Sebastiaan Barel)

eufs2S.JPG

TnDztx.JPG

yl2Seo.JPG

MxgQ2G.JPG

0hdZJQ.JPG