Nieuwsflits week 53 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 53

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 53 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 28 december:

De Lier – Vanmorgen om even voor half twaalf werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een snackbar in de Prinses Margrietstraat. Ter plaatse aangekomen bleke dat er brand was ontstaan in de afzuiginstallatie. De rook was de bijbehorende woning ingetrokken. De brandweer heeft de brand geblust en heeft het pand geventileerd. (Foto's: Danny Botman)

TK5NZs.JPG

OuwEDm.JPG

JdWjlG.JPG

Den Haag - De brandweer werd rond half twee vanmiddag gealarmeerd nadat in het water van de Oude Middenweg een fiets was aangetroffen. Een brandweerman in waadpak heeft de sloot nog doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. de politie heeft het framenummer genoteerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

daAyLm.JPG

vUSY5l.JPG

wkKnI4.JPG

DcmKOO.JPG

gPJvHN.JPG

nR9asT.JPG

Den Haag – Op het Haverkamp kwam vanmiddag een hoogwerker vast te zitten in het grasveld.Ondanks de rijplaten zakte de machine diep in de grond. Bergingsbedrijf firma BRL is ter plaatse gekomen, welke de hoogwerker uit het grasveld heeft losgetrokken. (Foto's: Sebastiaan Barel)

E00TB9.JPG

UOQTYr.JPG

nfvKaC.JPG

zS8sde.JPG

Den Haag - Vanavond om even voor half elf werd de tankautospuit van kazerne Loosduinen naar de De Savornin Lohmanlaan gestuurd in verband met een voertuigband. Het bleek dat een scooter in brand was gestoken. De brandweerlieden hebben de brand weliswaar geblust, maar van de scooter was niet veel meer over. (Foto's: Dean de Bood)

7yOrxf.jpg

fBIF9W.jpg

yqOel5.jpg

Dinsdag 29 december:

Wassenaar - Het leek een aantal jongemannen wel een leuk idee om met hun personenauto over het strand te gaan rijden bij De Wassenaarse Slag. Achteraf bleek dat een leuk idee niet altijd een slim idee is; een personenauto is duidelijk geen 4 x 4 en de auto kwam daarom vast te zitten in het mulle zand. De politie werd erbij gehaald en die heeft op haar beurt de KNRM op de hoogte gesteld. Het kusthulpverleningsvoertuig van post Katwijk moest uiteindelijk het verschil gaan maken en heeft de auto uit het zand getrokken. De bestuurder kan een bekeuring tegemoet zien in verband met het overtreden van de Algemene Politie Verordening (Foto's: Herman van der Woude)

qJwkRS.jpg

qGoP4z.jpg

rPvmhc.JPG

WknXX3.jpg

Den Haag - De politie werd dinsdagmorgen naar een woning in de Drijfriemstraat gestuurd vanwege een heftige ruzie tussen 2 personen. Bij tussenkomst van de politie ging 1 van de betrokkenen in verzet tegen de politie, waarop deze persoon werd aangehouden. (Foto's: Sander Paardekooper)

nrdrDe.jpg

utonBP.jpg

6igYwV.jpg

Woensdag 30 december:

Den Haag - Op de Donau vloog vanmiddag spontaan een voertuig in brand. Het voertuig stond op de bergingswagen van firma Vreugdenhil, toen de medewerker een brandlucht rook. Toen deze poolshoogte nam zag de medewerker van Vreugdenhil rook uit het voertuig komen. Door adequaat reageren van de medewerker, werd erger voorkomen. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het voertuig geblust. (Foto's: Sebastiaan Barel)

KlyJUz.JPG

UoyxMW.JPG

ixKVXz.JPG

caVqza.JPG

Leidschendam - Om even voor half vijf werd de brandweer met spoed gestuurd naar het Leenkamp, alwaar een fiets in het water was aangetroffen. Omdat het geen wrak was, hield men er voorzichtig rekening mee dat er nog iemand in het water kon liggen. Brandweerlieden hebben in het water echter niemand aangetroffen. De fiets is door de politie meegenomen. (Foto's: Rene Hendriks)

260Nxp.JPG

frD89H.JPG

snRrTt.JPG

Mq6oRI.JPG

Voorburg - Op de kruising van de Koningin Wilhelminalaan met de Van Wassenaerstraat kwam rond half vijf een afslaande auto in botsing met een scooterrijder. De scooterrijder is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. ( Foto's: Sander Paardekooper)

su9UAm.jpg

grRlwy.jpg

t7UBI4.jpg

e01Rkd.JPG

Donderdag 31 december

Zoetermeer - Vanmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een supermarkt aan het Oosterheemplein. Naast een ambulance, kwam ook de traumahelikopter met het mobiel medisch team ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De inzet van de traumahelikopter trok van omwonenden veel bekijks. (Foto's: Martin van Oostveen en Remco F. Gerritsen)

t6uuTW.JPG

FpQTAX.jpg

ku3sXD.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Theresiastraat met de Hendrik Zwaardecroonstraat kwamen rond half vijf vanmiddag een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De inzet van het gealarmeerde MMT werd al snel geannuleerd. (Foto's: Machiel Janssen)

MpNJrs.jpg

It4ptg.jpg

l3ohuR.jpg

TNBVhL.jpg

Den Haag - Vanavond rond tien uur vond er een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaats op de Dedemsvaartweg. Er is een persoon in de ambulance onderzocht, maar die is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

RmkXnI.jpg

olpDp0.jpg

HAdNAS.jpg

Vrijdag 1 januari

Den Haag - Vannacht rond kwart over drie kreeg de brandweer een melding binnen van een uitslaande woningbrand. Toen de brandweer ter plaatse was werd er opgeschaald naar 'middelbrand'. Het bleek uiteindelijk op een flinke brand op het balkon van de woning. Door de snelle inzet van de brandweer kon er worden voorkomen dat de brand naar binnen zou slaan. Bij de brand is niemand gewond geraakt. (Foto's: Pekmez en Tim de Kleijn)

U9F4Hy.jpg

hex9HO.jpg

MPVlf4.JPG

ZNH0ET.JPG

TTALcb.JPG

Den Haag - Vannacht is een automobilist op de kruising van de Troelstrakade met de Moerweg de macht over het stuur verloren. De auto is daarbij over de middenberm geschoten, heeft een bushokje geraakt en is in het struikgewas tot stilstand gekomen. Een wiel is finaal afgebroken. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

H9yDmX.jpg

0plonz.jpg

bJc2aM.jpg

guRSjQ.jpg

YIS3kN.jpg

Vrijdag 1 Januari

De brandweer moest ter plaatse komen aan Poeldijkseweg in Wateringen voor een buitenbrand. De veroorzakers van de brand hebben deze zelf onder begeleiding van de brandweer moeten blussen. (Foto's: Tim de Kleijn)

TlYU3Y.jpg

Ge1gLW.jpg

A1cd09.jpg

Zondag 3 Januari

Voorburg - Op de Van Wassenaerstraat heeft een geparkeerde auto in brand gestaan. Het voertuig stond geparkeerd op een oprit van een woning. Door de hoeveelheid rook moest de nabijgelegen woning geventileerd worden. Het voertuis is zwaar beschadigd geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

bHyAHg.JPG

tExyUR.JPG

EdHxbR.JPG

KGTPdg.JPG

gALXxq.JPG

Voorburg - Op de Parkweg hebben vandalen iets voor twee vanacht brand gesticht op de Rembrandtrotonde. De brandweer die toevallig passeerde heeft de brand geblust. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ddcWgK.JPG

B4yF3m.JPG

KlEcah.JPG

H8eq0z.JPG

BOqYDy.JPG

jydcfr.JPG