Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 1

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 4 januari:

Wateringen - De brandweer heeft twee halsbandparkieten bevrijd uit een ventilatiesysteem van een woning aan de Oude Tolweg. De halsbandparkieten zaten sinds afgelopen nacht vast in het ventilatiesysteem.
Een van de halsbandparkieten is helaas overleden; de tweede is direct terug in de vrije natuur uitgezet. (Foto’s: Tim de Kleijn)

oVmLgZ.jpg

zA2luy.jpg

SnVJun.jpg

Zoetermeer - Op het Biesland is een aanrijding geweest tussen een fiets en een auto. De fietser is bij het ongeval gewond geraakt. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor extra controle zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto’s: Sander van der Berg)

mmKNwu.jpg

xS30mP.jpg

Dinsdag 5 januari:

Naaldwijk - De ambulancedienst en de traumahelikoptermet het MMT zijn gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning aan het Anne Vonderlingenplantsoen. Wat er precies gaande was is bij ons niet bekend. (Foto’s: Gabi Gonzalez)

a0usys.jpg

7tlCvU.jpg

aoE580.jpg

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg is vanmiddag rond twee uur een auto tegen een paal gebotst. De aanrijding is eenzijdig. Voor de bestuurder van het voertuig werd een ambulance gealarmeerd. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto’s: Dean de Bood)

bQtT2H.jpg

QOBkVD.jpg

z7tbTE.jpg

c8oQqN.jpg

4qsRfb.jpg

Monster - Aan de Otterschelp heeft rond vijf uur vanmiddag een stapel pallets/kersbomen in brand gestaan. De brandweer kwam ter plaatse voor het blussen van de brand. (Foto’s: Gabi Gonzalez) 

7hdunW.jpg

V8Ee87.jpg

0Bhu0c.jpg

Woensdag 7 januari:

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning aan de Eksterlaan. De heli was geland nabij de Zilvermeeuwlaan. Wat er precies gaande was is ons niet bekend. Wel is het slachtoffer met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tijs Koene)

jKUvuL.jpg

iRZBSx.jpg

Donderdag 7 januari:

Den Haag - Op de Laan van Poot met de kruising Nachtegaallaan is een aanrijding geweest tussen een busje en een auto. Er is een rapid responder van de ambulancedienst ter plaatse geweest om de bestuurder van de auto na te kijken, ivm rugklachten. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

UAyoSw.jpg

0Cqxs3.jpg

VJJtKv.jpg

hYdJOC.jpg

qJw3wU.jpg

kweHTI.jpg

's-Gravenzande - Vanavond rond kwart over acht werd de brandweer gestuurd naar een womning in de Van Lennepstraat in verband met een schoorsteenbrand. De tankautospuit van kazerne 's-Gravenzande en de hoogwerker van kazerne Naaldwijk zijn daar ingezet. Vanuit de hoogwerker is de schoorsteen gecontroleerd en/of geramoneuerd, waarna de brandweerlieden retour kazernes konden. (Foto's: Fred van der Ende)

ZkiLtd.jpg

J6M56A.jpg

RUht51.jpg

mxpvXy.jpg

eaYRWd.jpg

Zaterdag 9 januari:

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn rond tien uur vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie op de Rijskade. Het ging vermoedelijk om een inzet binnenshuis. (Foto''s: Remco F. Gerritsen)

MyMtvG.jpg

8nh02N.jpg

5TNBpM.jpg

99f2iR.jpg

Wassenaar - Op de Katwijkseweg is vanmorgen rond half twaal een fietser ten val gekomen. De ambulancedienst en het MMT werden hiervoor gealarmeerd. Het slachtoffer is zonder spoed vevroerd. (Foto's: Herman van der Woude)

txHNll.JPG

2KB6DD.JPG

6mSVU8.JPG

IPrjUE.JPG

Poeldijk - Vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Eliasdreef werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team rond half drie gealarmeerd. De brandweer werd gealarmeerd voor ondersteuning van de ambulancedienst. (Foto's: Lucien de Vries)

AXfwrV.jpg

D75UkV.jpg

t3YAC2.jpg

Zondag 10 januari:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag rond half drie gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Lelievaart. De brandweer was ook ter plaatse, om de patiënt af te hijsen. Deze is daarna met spoed vervoerd. (Foto's: Martin van Oostveen en Sander van den Berg)

9dApBL.jpg

pWaKln.jpg

LZL3wI.JPG

QFMDJq.jpg