Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 11 januari:

Den Haag - Vanmorgen rond half twaalf is een tankauto van de weg geraakt op de A4 richting Rotterdam, tussen het Prins Clausplein en Rijswijk. Er vielen geen gewonden, maar er moest tijdelijk een rijstrook worden afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

PWxZIL.JPG

sWIfUt.JPG

Den Haag - Vanavond is een scooterrijdster op de Hoefkade aangereden door een afslaand busje. De scooterrijdster is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

GH8Ciy.JPG

VJXib4.JPG

Bleiswijk - Op de Nieuwe Hoefweg/N209 is vanavond een auto te water geraakt. Hulpdiensten, onder andere uit Haaglanden, werden hiervoor gealarmeerd. De twee inzittenden waren op het dak van de auto geklommen en zijn bevrijd door de hulpverleners. Zij zijn daarna onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. (Foto's: Wilbert Tintel)

mX6wnQ.jpg

GpFkuc.jpg

Dinsdag 12 januari:

Den Haag - Twee busjes kwamen vanmorgen rond tien voor zes met elkaar in botsing op de kruising van de Calandstraat en de Waldorpstraat. De schade was groot, maar er raakte niemand gewond. (Foto's: Brian Roeten)

nUcTWV.jpg

G6CNOc.jpg

YSrWDX.jpg

T33F82.jpg

Den Haag - In de Lyonnetstraat ontstond vanmiddag brand in de meterkast van een woning. Twee bewoners ademden rook in, en werden in de ambulance gecontroleerd. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand' en ontruimde een aantal omliggende woningen. De getroffen woning is onbewoonbaar, maar de bewoners van de omliggende woningen kunnen wel weer naar hun huizen terug (foto's: Rene Hendriks)

a9rW3S.JPG

jCBcIF.JPG

v7se8N.JPG

Woensdag 13 januari:

Den Haag - 'Foutje bedankt' begin van de middag op de Spinozastraat met de kruising Slijpmolen. Gelukkig is er bij dit incident nietmand gewond geraakt. Een berger zal het voertuig van het paaltje moeten halen. (Foto's: Hennie Broere en 'Ingezonden via Whatsapp')

C33Aps.jpg

2FA7JN.jpg

K4zDfz.jpg

0nuxcp.jpg

Donderdag 14 januari:

Delft - In de Duke Ellingtonstraat heeft vannacht brand gewoed in een opslagruimte. Bij de brand kwam veel rook vrij. Het ging om een aantal containers die in de brand stonden. Mader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Stacey van de Koppel)

pvB5rj.jpg

4w8hzd.jpg

UQds5Z.jpg

7QxlXk.jpg

1g6ze4.jpg

Leidschendam - Even na half vijf heeft er brand gewoed in een woning aan de Patrijslaan. Er kwam lichte rook uit de woning. De brandweer heeft het dak van de woning en de schoorsteen gecontroleerd. Het bleek te gaan om een brand in de schoorsteen. De brandweer heeft de woning geramoneurd. (Foto's: Dean de Bood)

yI9U7X.JPG

4kBs42.JPG

CRBrLJ.JPG

o6yCcf.JPG

jvGJgT.JPG

Vrijdag 15 januari:

Rijswijk - Op de A4 vlak bij de oprit vanaf de Prinses Beatrixlaan vloog een rijdende auto in brand. De brandweer heeft de bland geblust. Het was rustig op de weg en het verkeer heeft weinig hinder ondervonden. (Foto's: Daan van de Ende)

EDVvo4.JPG

5OszZf.JPG

oy67rz.JPG

UPhyIA.JPG

Zondag 17 januari:

Den Haag - Bij een aanrijding tussen twee auto's op het Hildebrandplein is een persoon gewond geraakt. Er is een persoon nagekeken in de ambulance. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. Een gedeelte van het kruispunt is ten tijden van het ongeval afgesloten geweest. (Foto's: Calvin de Kleijn)

6xNX4Z.jpg

BTsLQc.jpg

xcRxsD.jpg

pXgNaV.jpg

CMx4w2.jpg