Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 19 januari:

Zoetermeer - In de Heliumstraat is een auto half in het water gereden. De bestuurder van de auto was vergeten het voertuig op de handrem te zetten. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. (Foto's: Ruben van Essen)

CBMY6d.jpg

bPV8eN.jpg

ogxpyo.jpg

jqK9t8.jpg

Delft - In de middag even over half een kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Nassaulaan ter hoogte van de Coop Wippolder. Er zou bij de schietpartij ook een gewonde zijn. De politie ging in kogelwerende vesten met meerdere eenheden die kant op. Eenmaal ter plaatse gingen de agenten op zoek naar een slachtoffer en iets wat kon duiden op een schietpartij. Na een geruime zoektocht is er niets / niemand aangetroffen. De woordvoerder van de politie zegt dat het mogelijk om een valse melding gaat.
(Foto's: Sebastiaan Barel)

Rdfrmz.JPG

qygr9b.JPG

YomgFk.JPG

rtEmuk.JPG

BriPtk.JPG

Woensdag 20 januari:

Rijswijk- Bij een kop-staart aanrijding op de Polakweg raakte vanmiddag twee personen gewond. De rijbaan richting de A4 was vanwege het ongeval tijdelijk gestremd. Beide slachtoffers zijn zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft geholpen met het invullen van het schadeformulier, waarna beide voertuigen op eigen kracht weer verder konden rijden. (Foto's: Jim Scheffers)

tlBPxJ.jpg

u1lTZv.jpg

nOU1zQ.jpg

GwJqK3.jpg

Donderdag 21 januari:

Leidschendam- Op het Ligusterhof in Leidschendam, bij de "Mall of the Netherlands', is een automobiliste op de verkeerde rijbaan terecht gekomen en tegen een geparkeerde bestelbus gebotst. Mevrouw wordt in de ambulance onderzocht. *Foto's: Sebastiaan Barel)

zCZ39d.JPG

y4ajJ2.JPG

IeU7lA.JPG

1HsNSO.jpg

0Sc2Rm.JPG

LI6mPX.JPG

Bleiswijk - Bij een eenzijdig ongeval op de N209 in Bleiswijk in de richting van Benthuizen is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer lag bij aankomst naast zijn voertuig. Toegesnelde hulpdiensten hebben het slachtoffer behandeld en daarna met spoed (A1) door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Wilbert Tintel)

KwlsJi.jpg

MHOyIX.jpg

61M4nl.jpg

Vrijdag 22 januari:

Zoetermeer - Vanmiddag om iets voor twee uur zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Madame Curiesingel met de Mahatma Gandhisingel. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. De beide auto's zijn door bergers afgevoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

iSPZJk.jpg

OYdy11.jpg

af1QS0.jpg

KVuMgz.jpg

66pCRE.jpg

Zaterdag 24 januari

Den Haag - Omstreeks acht uur vanavond kreeg de politie een melding van een inbraak in de Van der Woertstraat. De politie kwamen met meerdere eenheden ter plaatse om de dader van de inbraak op te sporen. Oók werd er een politiehelikopter ingezet voor de zoektocht. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden als verdachte. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ll9JHh.JPG

Npzxe2.JPG

XxzTqg.JPG

Zondag 25 januari:

Den Haag - Op het Goeverneurplein is gepoogd een bouwkeet in brand te steken. Er is een ruit ingegooid en er komt wat lichte rook uit de bouwkeet. Aan de achterkant is te zien dat er toch een kleine brand is ontstaan. De brandweer is ter plaatse geweest voor controle. (Foto's: Nick van der toorn)

ZBi77w.JPG

74up2z.JPG

75ZDzH.JPG

Zpy2bV.JPG

Den Haag - Rond tien voor tien vanavond is gepoogd een auto in brand te steken aan het Alberdingk Thijmplein. Ook hier is een (auto)ruit ingegooid. De brandweer was er gelukkig snel bij. Zo kon voorkomen worden dat de hele auto in brand zou vliegen. (Foto's: Gabi Gonzalez) 

zm1VPo.JPG

L3UcLL.JPG