Nieuwsflits week 5 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 5

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 2 februari:

Naaldwijk - Op de rotonde aan de Grote Woerdlaan is vanochtend rond negen uur een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte hierbij gewond. Een ambulance kwam ter plaatse voor het slachtoffer. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken. (Foto's: Hans de Bruijn)

7WDGKy.jpg

XPItlw.jpg

4YX2DU.jpg

Woensdag 3 februari: 

Zoetermeer - De politie is vanochtend bezig geweest met een onderzoek naar een inbraak aan de Molenstraat. Meerdere eenheden van de politie en een politiehelikopter hebben in de omgeving gezocht naar eventuele verdachten. Er is voor zo ver bekend niemand aangehouden. (Foto's:  Jim Scheffers)

DAoASW.jpg

DV7kwJ.jpg

Donderdag 4 februari:

De Lier - Op de Hoofdstraat zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt. Wel zijn de twee auto's flik beschadigd. De auto's zijn door een berger meegenomen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

B8UsJY.JPG

DiMlI5.JPG

jQjjbE.JPG

Leidschendam - Op de Burgemeester Kolfschotenlaan is vanmorgen een rijdende auto in brand gevlogen. De bestuurder van het voertuig kon op tijd uit het voertuig komen en raakte niet gewond. De brandweer heeft de brand geblust (Foto's: Rene Hendriks)

zmC9Fp.JPG

mrvi2n.JPG

4JtuaE.JPG

V9vits.JPG

's-Gravenzande - Bij een bodemonderzoek in de Van de Kasteelestraat is een gaslek ontstaan. Westland Infra heeft het lek gelokaliseerd en gedicht. (Foto's: Gabi Gonzalez)

xrD5UJ.JPG

qckEpn.JPG

3H2SE9.JPG

qGvRDR.JPG

De Lier - Bij een wegversmalling op de Kijckerweg zijn twee auto's vanmiddag tegen elkaar gebotst. Aan de foto's is te zien welke van de twee voertuigen voorrang had. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Gabi Gonzalez)

fCAw0D.JPG

H4Ns1q.JPG

tHBNPh.JPG

DD44bU.JPG

EcftXF.JPG

COCc3u.JPG

Poeldijk - Vanmiddag rond vier uur heeft er een ondergrondse container in brand gestaan aan de Dijkpolderlaan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand geblust door veel water in de container te laten lopen. (Foto's:  Gabi Gonzalez)

kmRLvX.JPG

cjoA1N.JPG

Nmut5I.JPG

Den Haag - Even voor zes uur vanavond kreeg de brandweer een melding binnen van een gebouwbrand aan het Ametisthorst. Er is bij ons niet bekend wat er in brand heeft gestaan. Er is ook een ambulance ter plaatse geweest. Mogelijk om iemand te na te kijken op rookinhalatie. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Machiel Janssen en Sebastiaan Barel)

AZ3rtr.jpg

8bBikw.jpg

tEaBIx.JPG

100TQX.JPG

yKJnBD.JPG

Zaterdag 6 februari:

Den Haag - Een brandje onder de motorkap van een auto in de Theresiastraat werd door de bestuurder vanavond geblust met behulp van een brandblusser. Voor de brandweer resteerde daarna een nacontrole. (Foto's: Dean de Bood)

xI8crI.jpg

2iMeQm.jpg

vsUaKm.jpg

uRObzn.jpg

Den Haag - Waarschijnlijk door kortsluiting is vanavond brand ontstaan in een auto die geparkeerd stond aan het Stadhoudertsplantsoen. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Dean de Bood)

4cxhXh.jpg

S1hYVn.jpg

iYf9La.jpg

bEslZj.jpg

Den Haag - Vanmorgen rond kwart over tien is een auto in de Lekstraat - vermoedelijk door de gladheid - van de weg geraakt en vervolgens tegen een boom gebotst. De bijrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

sajuLQ.jpg

5sUaxi.jpg

EerYYE.jpg

k9mNAz.jpg

GV143F.jpg