Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 februari:

Honselersdijk - De brandweer heeft vanmorgen bij Flora Holland aan de Middel Broekweg een aantal ijspegels, welke gevaarlijk boven de weg hingen verwijderd. Met behulp van de hoogwerker konden de ijspegels snel en veilig worden verwijderd. ( Foto's: Gabi Gonzalez)

nMjAOG.JPG

SDo6LH.JPG

YIizXG.JPG

Dinsdag 9 februari:

Den Haag - Op de Neherkade is vanmiddag een personenauto tegen een lantaarnpaal in de middenberm gebotst. Een inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Martin Nieuwendorp)

U1d4YJ.jpg

irRlsY.jpg

mi3h5S.jpg

Woensdag 10 februari: 

Den Haag - Klein brandje geweest in een HTM bus op de Kijkduinsestraat. De lijkt hier te gaan om een technisch mankement. Brandweer heeft de brand geblust. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Nick van der Toorn en Nikolai Overbeeke)

faetLy.JPG

3eSJcM.JPG

1s7rG3.JPG

r5eI6R.JPG

z5W5KC.JPG

UEnhSs.jpg

bMpu01.jpg

Vrijdag 12 februari:

Rijswijk - Brandweer en politie zijn ter plaatse naar aanleiding van een LPG lucht bij een tankstation van BP aan de Laan van Hoornwijck. Brandweer heeft het een en ander gecontroleerd en zijn inmiddels weer vertrokken. Het tankstation is ten tijden van het incident afgesloten geweest voor klanten. (Foto's: Sander Paardekooper)

QxGhHI.jpg

yX7tP3.jpg

Den Haag - In het Haagse Bos is vanmiddag iemand door het ijs gezakt. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te controleren. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Bob van Keulen)

oDFa7I.JPG

970mgq.JPG

Ffyz7o.JPG

RbJm2M.JPG

De Lier - Op de Nolweg is vanmiddag een auto een slootje in gereden. Bij het incident is niemand gewond geraakt. De auto is door een berger uit het slootje gehaald. (Foto's: Ingezonden via de Regio15 tiplijn)

phnLHj.jpg

jIwGdg.jpg

4e6uj2.jpg

Den Haag - Bij een medische noodsituatie in een woning aan de van Van Bylandtstraat is vanochtend het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend. (Foto's: Jim Scheffers)

nwQ1I8.jpg

BUSkFF.jpg

rnOei0.jpg

mtVcXC.jpg

WrdBeA.jpg

Den Haag - Ook op het Basketbalplein werd het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet ivm een medische noodsituatie. (Foto's: Frank van der Leeuwe en ingezonden via de Regio15 tiplijn) 

iwaGCs.jpg

sSnuU8.jpg

G2FvGQ.jpg

Leidschendam - Op de Vliet aan de Oostvlietweg is even voor twaalven een schaatser door een nog onbekende reden gewond geraakt. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken en daarna voor extra controle naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Wh5Rbz.JPG

rjaRAy.JPG

Leidschendam - Bij de Leidsekade heeft rond kwart over vier vanmiddag een ondergrondse container in brand gestaan. De brandweer heeft de container vol gegooid met water om de brand te blussen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

6ARfcL.JPG

oCEU7r.JPG

kJnvW8.JPG

ZfZnz8.JPG

bOzO0e.JPG

pJvlo7.JPG