Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 7

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 februari:

Den Haag - Rond half drie vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een schoorsteenbrand aan de Haviklaan. Brandweerlieden hebben de schoorsteen geïnspecteerd. Gelukkig viel het allemaal mee. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

nMwBj8.jpg

rvaab8.jpg

YCNAUp.jpg

lyKWGv.jpg

Dinsdag 16 februari: 

Delft - Op het Zuideinde is vanmiddag rond kwart over een een bootje tegen een ander bootje gebotst. Een van de twee bootjes is aangemeerd en de politie is ter plaatse voor ondersteuning/afhandeling van het incident. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

iP33PF.JPG

XoCXSh.JPG

YoXEcw.JPG

LWxlbl.JPG

Zoetermeer - Op de Amerikaweg is vanmiddag rond drie uur een kop-staart aanrijding geweest tussen drie voertuigen. Hierbij waren twee personenauto's en een taxibusje betrokken. Er is ten minste één persoon nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. Het gewonde slachtoffer is zonder spoed voor extra behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van der Berg)

IFzea1.jpg

wJxOJS.jpg

Wv7OcB.jpg

EF6CSJ.jpg

Wpo15k.jpg

GMlaM3.jpg

Woensdag 17 februari:

Zoetermeer - Een fietser is vanmiddag op het Natuurpad met zijn voet tussen zijn trapper en het frame van zijn fiets. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander van den berg)

gN2GN1.jpg

oWtrfV.jpg

No3MDw.jpg

kRRVqo.jpg

Den Haag - Rond kwart over twee vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een 'persoon te water' aan de Waterlandsingel. In het water lag een onderstel van een kinderwagen. Meerdere brandweereenheden rukte met spoed uit naar de locatie van de melding. De brandweer is met waadpakken het water in gegaan. Gelukkig bleek dat er geen personen in het water lagen. De brandweer heeft het onderstel van de kinderwagen uit het water gehaald. (Foto's: Tim de Kleijn)

ShMBmc.JPG

wjDnLr.JPG

oqKHRR.JPG

uBt6DN.JPG

rEjhhu.JPG

LJ2SXZ.JPG

i7idyn.JPG

Delft - Magneetvissers hebben uit het water bij de Pieter Hendrikstraat een handgranaat opgevist. De EODD kwamen met spoed ter plaatse, welke het explosief hebben meegenomen. (Foto's : Bryan en Sebastiaan Barel)

Dgc0kE.jpg

bmxvgj.jpg

ENM3gr.JPG

Vrijdag 19 februari:

Den Haag - Even na drie uur vanmiddag is er een kop-staart aanrijding geweest tussen drie voertuigen op de President Kenneylaan ter hoogte van het Omniversum. Er is één persoon nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel. Het is niet bekend of het slachtoffer ook naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

ZKDWCa.jpg

lhIJ9I.jpg

QZMi8x.jpg

vphTD3.jpg

Zaterdag 20 februari:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmorgen gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie in de Mangostraat. De traumahelikopter was nabij het incident geland. (Foto's: Jim Scheffers)

1SYQCg.jpg

guunYN.jpg

BIyLiN.jpg

Den Haag - Vanmiddag heeft op de Vrederustlaan een scooter in brand gestaan. Een automobilist heeft een eerste bluspoging gedaan, maar de brandweer was uiteindelijk nodig om de brand te blussen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. ( Foto: E'Andreey)

kvu95b.jpg

Zoetermeer - Even voor middernacht werd de brandweer gestuurd naar de Pernisstraat voor een buitenbrand. Aldaar bleek de deur van een schutting in brand te staan. De brandweerlieden hebben de brand geblust. Vermoedelijk is er sprake geweest van brandstichting. (Foto's: Herman van der Woude)

22zZyn.JPG

8PsOiZ.JPG

ducNIj.JPG

u1gjxU.JPG

5e6Gnq.JPG

Zondag 21 februari:

Den Haag / Nootdorp - Bij een kop-staart aanrijding tussen 3 voertuigen op de A12 richting Den Haag (thv Nootdorp/Leidschenveen) is zondagmiddag 1 persoon gewond geraakt. Na controle in de ambulance is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De berger heeft 2 van de 3 betrokken auto’s weggesleept. Tijdens het ongeval was de rechter rijstrook afgekruisd. Het ongeval vond plaats tijdens filevorming vanwege de verderop afgesloten A12 die dit weekend dicht was vanwege wegwerkzaamheden. (Foto's: Sander Paardekooper)

xLy1bE.JPG

xQXKtp.JPG

rKRVFi.JPG

UG2q57.JPG