Nieuwsflits week 8 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 8

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 februari:

Voorburg - Bij een aanrijding op de Fonteynenburghlaan is een persoon gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed de auto tegen een fietser of voetganger aan. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel verzorgd. Voor verder onderzoek is het slachtoffer zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

C6am3D.JPG

HbWgGR.jpg

r17DS0.JPG

Den Hoorn - Vanmiddag even voor vier uur is er op de A4 ter hoogte van Den Hoorn / Peulwijk in de richting van Rotterdam een aanrijding geweest tussen twee auto's. Eén van de auto's is door de aanrijding gaan spinnen en stond hierdoor de verkeerde richting op. Een ambulance heeft is ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. beide auto's zijn door berger Vreugdenhil weggesleept. (Foto's: Daan van den Ende)

YryC63.JPG

6FKW8T.JPG

iD4lq0.JPG

FBDhAm.JPG

aL9kJL.JPG

l2WDY0.JPG

Dinsdag 23 februari:

Den Haag - Rond tien voor half een vannacht kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand aan de Gasseltestraat. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de hele voorkant van het voertuig in lichterlaaie. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle, maar de auto is total loss. Ook een voertuig dat naast het brandende voertuig stond is beschadigd geraakt. (Foto's: Dean de Bood)

uo8ea9.jpg

5g3Pkn.jpg

Kkr7zp.jpg

pMLb69.jpg

Zoetermeer - Rond half twaalf vanochtend is er een ongeval geweest op het Ogeahout. Het heeft er alle schijn van dat bestuurder van de zwarte Nissan onwel is geworden en hierbij andere auto's heeft geraakt. De bestuurder van de Nissan is nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft twee van de drie voertuigen geborgen (Foto's: Nick van der Toorn)

1UcLT8.JPG

rDYyZC.JPG

ApgPSz.JPG

E57SBF.JPG

21OfEW.JPG

lHEwHi.JPG

Woensdag 24 februari:

Pijnacker - Bij de Suze Groenewegstraat vanochtend rond tien uur iemand buiten gesloten bij zijn eigen woning. De brandweer moetst er aan te pas komen om de deur te openen. De brandweer heeft een traumabeertje gegeven aan een kindje dat zich nog in de woning bevond. (Foto's: Jim Scheffers)

puAUTF.jpg

nTD2N5.jpg

pqr8aC.jpg

Zoetermeer - Bij een woning in de Zuidwijkstraat is vanochtend ingebroken. Meerdere politie-eenheden op de grond en een politiehelikopter hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte. Er is voor zo ver bekend niemand aangehouden. (Foto's: Koen Jongen en Jim Scheffers)

645ack.jpg

HP1E2p.jpg

uW9pTE.jpg

Ba8I6w.jpg

Zoetermeer - In een fietserstunnel bij het Buitenom kwamen even na negen uur een fietsster en een maaltijdbezorger op de fiets met elkaar in botsing. De fietsster raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Fred Wolters)

ZarEpc.jpg

wpSwoK.jpg

1X02XY.jpg

l3huuC.jpg

Donderdag 25 februari:

Scheveningen - Rond half negen vanavond kreeg de brandweer een melding van een gebouwbrand aan de Hartenhoekweg. Eenmaal ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. Nader bericht is 'kleine brand'. Ook Ewout Genemans die momenteel Bureau Hofstad opneemt was aanwezig. Bijzonder detail; volgens omwonende was er op het moment dat er brand uitbrak een klein feest in de woning gaande van 10 á 12 man. Toen de brand uitbrak rende er meerdere mensen met kratten bier en glazen wijn uit de woning. (Foto's: Dean de Bood)

PQJMly.jpg

pHX4Vz.jpg

V0rWdN.jpg

yK7ucg.jpg

6r6HET.jpg

8yFRAc.jpg

Vrijdag 26 februari:

Leidschendam - Vanmorgen rond kwart voor negen zijn twee auto's op elkaar gebotst op de kruising van de Heuvelweg met de Burgemeester Kolfschotenlaan. In één auto zat een gezin met een kindje en in de andere een oudere heer. Politie, brandweer en twee ambulances zijn in verband met dit ongeval gealarmeerd. Er zat echter niemand bekneld. De oudere heer en het kindje zijn voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De Heuvelweg was tijdelijk afgesloten in de richting van de Dillenburgsingel. De verkeerslichten op het kruispunt waren ten tijde van het ongeval buiten werking. (Foto's: Sebastiaan Barel)

r0w7tv.JPG

fGbYAw.JPG

U84kb8.JPG

8aX7py.JPG

Poeldijk - Op de Nieuweweg is vanmiddag rond kwart over vijf een ketting botsing geweest tussen drie auto's. Er is bij het ongeval niemand gewond geraakt. (Foto's: Gabi Gonzalez)

Us5diG.jpg

PKWCZg.jpg

H2n09p.jpg

Ykf6cK.jpg

Den Haag - In de Spinozastraat is vanmiddag rond half zes een auto op een paaltje gereden. Er is alleen materiele schade. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Ingezonden via de Regio15 tiplijn)

sD2AXS.jpg

Ji56M5.jpg

azm3IL.jpg

Den Haag - In het water aan het Blaeupad is het begin van de avond kleding in het water aangetroffen. Brandweer heeft in het water gezocht maar niemand aangetroffen. (Foto's: Gabi Gonzalez) 

lbF8pp.jpg

WzdBO6.jpg

lheFOs.jpg

nUdLlR.jpg

Zaterdag 27 februari:

Pijnacker - Rond de klok van tien voor half één vanmiddag is een motorrijder op de Komkommerweg achterop een vrachtwagentje gebotst en ten val gekomen. Hij raakte daardoor gewond en is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

ka6V5C.jpg

e6ab89.jpg

MVhwsI.jpg

iQbVLY.jpg

VnmXmb.jpg

Den Haag - Vanmiddag om even voor drie uur zijn twee auto's op elkaar gebotst op de kruising van de Melis Stokelaan met de Moerweg. Er vielen geen gewonden, maar er was wel veel schade. De aanrijding leverde de nodige hinder op voor het verkeer. (Foto's: Nick van Mourik)

zV3Pub.jpg

v2ST6r.jpg

1Fd6gF.jpg

n0PuJE.jpg

DlcpOH.jpg

Den Haag - Vanavond rond kwart voor elf heeft een brandje gewoed in een flatwoning op de derde etage aan het Robertaland. Het is niet bekend wat er heeft gebrand. Het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. Er is een persoon in de ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar die is niet vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

JC1Vno.JPG

C4Sknl.JPG

zsqXjZ.JPG

CbiGCq.JPG

sJ76P7.JPG