Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 maart:

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort is een scooter tegen een busje aangereden. Dit gebeurde vanmorgen ter hoogte van de Van Diemenstraat. De scooterrijder is gewond geraakt en is zonder spoed voor extra controle naar het zieknhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

TKSY3D.jpg

1ATBMn.jpg

9VYjHk.jpg

2dAZIV.jpg

Den Haag - Op de Kijkduinsestraat raakte een automobilist onwel, waarna deze op een geparkeerde auto botste. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick v/d Toorn en Dean de Bood)

wjoYKp.jpg

ka7iaG.JPG

sB92jF.jpg

axiaWd.jpg

Naaldwijk - Vanmiddag om even voor half zes vond er op de Burgemeester Elsenweg/N213 een kop-staart aanrijding tussen drie auto's plaats. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

f4Cv3f.jpg

C3F9i5.jpg

CCk24e.jpg

4ue2FG.jpg

qBIvMi.jpg

Den Haag - Rond negen uur is er een kop staart aanrijding geweest op de Houtrustweg tussen meerdere personenauto's. Eén persoon is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is zonder spoed voor extra controle naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de bood)

HYRQ5i.jpg

Jq4ymb.jpg

uwyOeQ.jpg

Woensdag 17 maart:

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een auto en een scooter is vanmiddag op de Albardastraat rond kwart voor twee een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer (de bestuurder van de scooter) is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

0u18CD.jpg

BurgemeesterKeijzerlaan 4NY2gL.jpg

Leidschendam - Op de Burgemeester Keijzerlaan is vanmiddag rond kwart voor vier een persoon op straat onwel geworden en is daarbij ten val gekomen. Hierop werd de ambulancedienst en de traumahelikopter gealarmeerd. De heli is in de omgeving geland. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel en Rene Hendriks) 

iYLS4H.JPG

kGjbPC.JPG

8edAKz.JPG

Den Haag - In een woning op de Erasmusweg is vanmiddag een hennepkwekerij ontdekt. Medewerkers van een gespecialiseerd bedrijf hebben de hennepkwekerij ontmanteld en hebben materialen afgevoerd. Volgens de politie ging het om 800 planten. Of er iemand is aangehouden is nog niets bekend. (Foto's: Calvin de Kleijn)

LbMkFe.jpg

PLQpWh.jpg

OgR8HY.jpg

yIfEQJ.jpg

KKhU7s.jpg

Vrijdag 19 maart:

Zoetermeer - Op de A12 richting Zoetermeer, net na Nootdorp, kwamen rond half één vanmiddag enkele voertuigen met elkaar in botsing. Twee rijstroken moesten als gevolg daarvan worden afgesloten. Er zijn enkele personen in de ambulance onderzocht, maar er is niemand vervoerd. Er ontstond een lange file achter het ongeval. (Foto's: Sebastiaan Barel)

9LG58R.JPG

eGUJzR.JPG

84tvHK.JPG

Den Haag - In de Badhuisstraat heeft een automobilist vanavond twee geparkeerde auto's geraakt en is er daarna vandoor gegaan. De schade aan beide auto's is flink en ook de schade aan de doorgereden auto moet aanzienlijk zijn. Vermoedelijk heeft dat voertuig, het zou om een grijze Volkswagen Touran gaan, schade aan de rechter voorkant. (Foto's: Dean de Bood)

GTOYt6.jpg

M41FZV.jpg

OrtmGo.jpg

cW7IXe.jpg

41B16h.jpg

Pijnacker - Rond twee uur is er een aanrijding geweest op de Zijdeweg met de Monnikenweg. Twee personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Zij hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De Zijdeweg is in de richting van de N470 is kort afgesloten geweest. Een berger heeft de voertuigen weggesleept. (Foto's:  Jim Scheffers)

QZS7yp.jpg

xhqiG2.jpg

dBUAZe.jpg

JVffNn.jpg

qHVopO.jpg

Den Haag - Rond half zes was het weer eens raak op de kruising Meppelweg/Maartensdijklaan, toen twee auto's op elkaar botsten. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht. Beide voertuigen zijn door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Dean de Bood)

0RVsNb.jpg

fYhkUd.jpg

Lmf4N0.jpg

ZJTxPV.jpg

xomBbc.jpg

Zondag 21 maart:

Den Haag - Vanmiddag rond half drie vond er op de Laan van Wateringse Veld een kop-staart aanrijding plaats waarbij vier auto's waren betrokken. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

alDOGm.jpg

aSKZ2F.jpg

O5hSBp.jpg

zp8mIv.jpg

Wassenaar - Vanavond om even voor half negen is op de rotonde op de Van Oldenbarneveltweg een automobilist tegen een lantaarnpaal gebotst. De auto liep daarbij flinke schade op en de kapo van de lantaarnpaal is naar beneden gevallen. De bestuurder is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

0oQzyb.jpg

ixUyOZ.jpg

VxGDAm.jpg

p99Y6b.jpg

nxJXve.jpg