Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 maart:

Leidschendam - Op het Wilsveen is vanmiddag rond vijf uur een personenauto onder het rijden in brand gevlogen. De bestuurder kon de auto op tijd verlaten en heeft de brandweer gebeld. De tankautospuit van kazerne Leidschendam-0Voorburg is ter plaatse gekomen en de brandweermensen hebben de brand geblust. De auto is echter total loss. Het Wilsveen was tijdelijk in beide richtingen afgesloten. (Foto's: Sebastiaan Barel)

6xmGZv.JPG

qpRwxY.JPG

g7RJfo.JPG

q0nele.JPG

9w8AJE.JPG

Dinsdag 23 maart:

Den Haag - In de Jonathanstraat is rond negen uur vanavond een parkeermeter in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust, maar van de parkeermeter is weinig meer over. Het is niet de eerste keer dat er in de omgeving een parkeermeter in brand is gestoken. (Foto's: Herman van der Woude)

aXBVmc.JPG

8AViq8.JPG

QkcqSU.JPG

Woensdag 24 maart:

Delft - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Amsterdam werden rond kwart over twaalf gealarmeerd voor een medische noodsituatie op de Nieuwe Plantage. Het betrof een val en/of onwelwording van een fietser. De traumahelikopter is in de omgeving geland en het MMT is door de politie naar de Nieuwe Plantage overgebracht. (Foto's: Jim Scheffers)

E8I650.jpg

d0el09.jpg

dKxwwR.jpg

rSBWks.jpg

Rijswijk - Rond half tien vanochtend is het traumahelikopter met daarin het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd voor een medische noodsituatie op een bouwplaats aan het Laan van het Haantje. Omdat het incident op hoogte afspeelde is een hoogwerker van de brandweer ter plaatse gekomen om de patiënt naar beneden te halen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

7BbNWq.JPG

KAjpHi.JPG

xf6kTs.JPG

SOHN5f.JPG

c4efRw.JPG

vGQV5m.JPG

Pijnacker - Vanavond rond half acht werd een gebouwbrand gemeld in de Emmastraat. Daar aangekomen bleek dat er een fikse schoorsteenbrand woedde in een woning; dat ging gepaard met flink wat rook en vlammen/vonken. Vanuit de hoogwerker van kazerne Delft is het schoorsteenkanaal geramoneurd. Het duurde enige tijd voordat de schoorsteenbrand onder controle was. (Foto's: Nick van Mourik en Jim Scheffer)

FnZJ70.jpg

ja9SP6.jpg

D4sT5F.jpg

L1ou8n.JPG

frRfcA.JPG

Vrijdag 26 maart:

Wassenaar - Vannacht rond tien over drie werden politie, ambulance en traumahelikopter met het MMT gestuurd naar de opvang voor aszielzoekers bij Duinrell. Daar zou namelijk een steekpartij hebben plaatsgevonden. Ter plaatse bleek het te gaan om een 'gewone' mishandeling, niet zijnde een steekpartij. Het slachtoffer raakte lichtgewond. Er is volgens de politie één aanhouding verricht. (Video en foto's: Herman van der Woude)

9P1cFS.JPG

W23gui.JPG

JrwStM.JPG

mgPKFA.JPG

Den Haag - Op de Laan van Hoornwijck is vanavond om even voor negen uur een auto van de weg geraakt. Daarbij is de auto tegen een boom gebotst. Politie en ambulancedienst werden gealarmeerd, maar er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Dean de Bood)

C0gIvM.jpg

zMMlwS.jpg

buknr9.jpg

dp9PZM.jpg

Zaterdag 27 maart: 

Den Haag - Vanmiddag is er in de Aprochestraat een brand in een woning geweest. Enkele woningen zijn onruimd geweest. Ten minste een bewoner is door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie. (Foto's: Jim Scheffers)

kGP7yx.jpg

oq8i5V.jpg

Cx5fFv.jpg

hGQPvd.jpg

Den Haag - Op het Veluweplein is eind van de middag rond vijf uur een aanrijding geweest. Een ambulance is ter plaatse geweest en heeft ten minste één persoon nagekeken. Vreugdengil heeft de berging verzorgd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

KmAuk8.jpg

1dIk2F.jpg

2OHfwt.jpg

boIqQ1.jpg