Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 31 maart:

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort met de kruising Goudenregenstraat is een aanrijding geweest tussen twee scooters. Eén scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

MgXJ0E.jpg

XBa3aq.jpg

aeZe5R.jpg

Den Haag - Brand geweest op het balkon van een woning aan de Leggelostraat in Den Haag. De brand was snel onder controle. De schade aan het balkon is enorm. Er is bij de brand niemand gewond geraakt. (Foto's: Donny Kooistra)

5MccNW.JPG

qSjrmb.JPG

R048Vp.JPG

x7mDoO.JPG

83zbJH.JPG

iNXId5.JPG

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanavond rond acht uur gealameerd voor een medische noodsituatie in een woning in de Ter Borchstraat. De patiënt is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter was geland in het Vermeerpark. (Foto's: Calvin de Kleijn)

6VRNSM.jpg

nX97pH.jpg

wjf4kC.jpg

chdB5P.jpg

Donderdag 1 april: 

Pijnacker - Even na acht uur vanavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Bergse Maas. De brand was snel onder controle. Er is niet bekend wat er precies heeft gebrand. Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie. (Foto's: Sam Treewood)

Qcb2Z1.jpg

6evAS6.jpg

6if8N2.jpg

xs0VkU.jpg

Vrijdag 2 april:

Leidschendam - Politie, ambulancedienst en traumahelikopter met MMT werden vanmorgen rond kwart voor twaalf gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij een boerderij aan de Veursestraatweg. De inzet van het MMT heeft niet lang geduurd; vrij snel na de landing is de heli alweer opgestegen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

jLsWFo.JPG

LQALAG.JPG

KcL9Et.JPG

lVFgSK.JPG

FS6LyL.JPG

3kPL7X.JPG

Leidschendam - Onbekenden hebben een brandje gesticht met vermoedelijk spullen uit een opslagcontainer van de golfbaan bij het Duinwaterpad. De brandweer heeft het brandje geblust. Er zijn drie personen aangehouden. Of deze betrokken zijn bij de brand is niet bekend. (Foto's: Sebastiaan Barel)

I1RAFU.JPG

4Rxf6w.JPG

X0Ak2p.JPG

OQ3HFw.JPG

Den Haag - Een bewoner vn de Neptunusstraat zorgde vrijdagavond voor nogal wat overlast. De politie werd erbij gehaald en hierop hebben agenten van de hondenbrigade de woning van de man met schilden betreden, waarna hij uit de woning is gehaald. Hij is per ambulance en onder begeleiding van de politie overgebracht naar de Opvang voor Verwarde Personen. (Foto's: Dean de Bood)

Wcyhp2.jpg

RmguJJ.jpg

CFfXxj.jpg

XCFAaD.jpg

Zaterdag 3 april:

Den Haag - Het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat is vanmiddag rond vijf uur enige tijd deels ontruimd geweest nadat een man een pakketje, waarvan hij de inhoud niet vertrouwde, bij de balie had afgegeven. De balie en bezoekersruimte werden ontruimd en de brandweer en Team Eplosieven Verkenning werden erbij gehaald. Na enige tijd bleek het loos alarm te zijn en is het bureau weer vrijgegeven. Wat er in het pakketje zat is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

8CTaJY.JPG

436r11.jpg

kFYUlU.jpg

AQcTGg.jpg

w7wTBo.jpg