Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 april:

Voorburg - Vanavond rond half tien werd de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een modezaak in de Herenstraat. Bij aankomst van de brandweer hing er lichte rook in de zaak. Het brandje lijkt te zijn ontstaan op/bij een dienblad. De brandweer heeft de winkel geventileerd. (Foto's: Sebastiaan Barel en Dean de Bood)

f0kaaM.JPG

kU72zY.jpg

E1wCU2.JPG

HnyaO6.jpg

2SiEou.jpg

Dinsdag 6 april:

De Lier - Op het Westerleeplein is een auto bij het afremmen gaan slippen en zijwaarts tegen de auto voor 'm gebotst. Twee personen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Wél is één persoon geadviseerd op eigen gelegenheid naar de eerste hulp te gaan. (Foto's: Gabi Gonzalez)

VL5T7l.JPG

EGRotd.JPG

6Vkq6u.JPG

Woensdag 7 april:

Den Haag - Rond kwart over twaalf vanmiddag werd de brandweer opgeroepen omdat voorbijgangers een scooter in het water van de Bierkade hadden aangetroffen. Om uit te sluiten dat een persoon te water was geraakt heeft een brandweerduiker het water dorzocht. Er werd echter niemand aangetroffen. Brandweerlieden hebben de scooter weer op de kant gehesen. (Foto's: Jim Scheffers)

JO30nk.jpg

Oj0H4U.jpg

e2KsBE.jpg

mCpnLo.jpg

sbIiu2.jpg

Voorburg - Vanmiddag rond drie uur heeft er een kop-staart aanrijding met drie voertuigen plaatsgevonden op de Prins Bernhardlaan. Eén inziuttende is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Bergers Vreugdenhil en BRL hebben twee auto's afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

RyEk5j.jpg

n4vJkg.jpg

SeoxWz.jpg

uKM1cp.jpg

N07wK1.jpg

lh0sfc.jpg

Donderdag 8 april:

Delft - Vanmiddag rond kwart over vijf is een tramstel van lijn 1 op een bestelwagen gebotst in de Diepenbrockstraat. Politie, brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd, maar er zat niemand bekneld en met de verwondingen viel het ogenschiojnlijk ook wel mee. (Foto's: Nicky van der Hoek)

Ygjo6d.jpg

qkeo0u.jpg

Vrijdag 9 april:

Den Haag - Op de kruising Neherkade/Rijswijkseweg heeft een aanrijding plaatsgevonden met een bezorgfietsster. De fietsster raakte lichtgewond en is ter plaatse nagekeken in de ambulance. Tijdens het ongeval waren 2 rijstroken van de Neherkade tijdelijk afgesloten. (Foto's: Sander Paardekooper)

UdlhsA.JPG

Be5Lz2.JPG

1Yph0e.JPG

Den Haag - Op de Veenweg vond vanmiddag een aanrijding plaats tusen een snorfietser en een bestelwagen. De snorfietser raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ron Pietersen)

nOor23.jpg

QCXgC2.jpg

Zaterdag 10 april:

Den Haag - De brandweer rukte aan het einde van de middag uit naar een woning aan de Pansierstraat waar het zou branden. Na aankomst bleek het om een schoorsteenbrandje te gaan. Brandweerlieden hebben vanuit de hoogwerker de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Dean de Bood) 

HSO9aK.jpg

z3fSwo.jpg

17e2J5.jpg

Den Haag/Ypenburg - Bij de Vermeulenlaan is vanmiddag het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ingezet bij een medische noodsituatie in een woning. De brandweer kwam ook ter plaatsen voor het afhijsen van de patiënt. (Foto's: Nick van Mourik)

FFhCqt.jpg

WTCvgn.jpg

qsXC7k.jpg

dUMhAP.jpg

Zondag 11 april:

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmiddag om even voor twee uur met elkaar in botsing in de van der Hoevenstraat. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance. Beide auto's hadden flinke schade. (Foto's: Lucien de Vries)

ceWTFI.jpg

eiGpp3.jpg

s8R3LW.jpg

Rijpwetering- Brandweereenheden van Maasland en Wassenaar moesten vanavond bijstand verlenen bij een brand in een rietendak van een woning aan de Zuidweg. De brandweer schaalde hierbij op naar 'middelbrand'. Dankzij snelle optreden van zowel de bewoners als de brandweer is erger voorkomen. (Foto's: Koen Jongen)

 

H0ypWq.JPG

L8ZBNx.JPG

jQK07K.JPG

h4Wb4j.JPG

MT2aWq.JPG

AAg0g7.jpg