Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 19 april:

Den Haag - Rond tien voor half vier vanmiddag werd brand gemeld in een woning in de Soendastraat. Daar zou brand zijn ontstaan in een wasmachine. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft daarna de woning geventileerd. Een bewoner is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Dean de Bood)

Y2ehGp.jpg

Gka97H.jpg

m42cIX.jpg

uMENvJ.jpg

pWZWxg.jpg

Den Haag - Omstreeks half acht vanavond werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ingezet voor een medische noodsituatie van een kindje in een woning aan de Koninginnestraat. De traumahelikopter is geland op een veldje in de omgeving. Het patiëntje is per ambulance vervoerd. De arts van het MMT is niet meegereden. (Foto's: Sander Paardekooper)

Cwg7Fz.JPG

oAm4yR.JPG

jxXV66.JPG

WgusEq.JPG

9rRNDB.JPG

dVCuvD.JPG

Dinsdag 20 april:

Wateringen - Op de Wippolderlaan / N211 is vanmiddag ter hoogte van de Laan van Wateringseveld een vrachtwagen achterop een auto gereden. Het ambulacepersoneel heeft de bestuurder van de auto nagekeken, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

be37Cf.JPG

Den Haag - Op de Moerweg met de kruising Melis Stokelaan zijn twee auto's tegen elkaar aangebotst. Één persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De Melis Stokelaan was in de richting van de Troelstrakade kort afgesloten ivm het ongeval. (Foto's: Gabi Gonzalez)

A8mgYk.JPG

341z6Q.JPG

ZhCMNN.JPG

Den Haag - Op de Alberdingk Thijmstraat met de kruising Hasebroekstraat is een scooter in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de scooter ging lopend de ambulance in en is nagekeken door het ambulancepersoneel. (Foto's: Sander Paardekooper)

OyPE82.jpg

OnRXEp.jpg

TvtL6g.jpg

HL3wo4.jpg

Donderdag 22 april:

Den Haag - De brandweer werd vanmiddag naar de Bresterstraat gestuurd vanwege een brand in een rietendak van een woning. Ter plaatse bleek er wat te smeulen in het dakgoot. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Daan van den Ende)

6kwnww.JPG

dS2wij.JPG

x6HwbA.JPG

Rijswijk - Omstreeks half zes vanmiddag werd er een ongeval gemeld op de oprit van de A4 richting Rotterdam bij de Laan van Delfvliet. Ook zou volgens een melding een auto te water zijn geraakt. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek een auto na een onwelwording van de bestuurder uit de bocht te zijn gevlogen. De inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

T5e5IM.JPG

CC6Tko.JPG

k4vnCD.JPG

2OtgT0.jpg

5sDaeH.jpg

Vrijdag 23 april:

Wassenaar - Vanmiddag rond half twee is een maaltijdbezorger op zijn scooter op de Backershagenlaan tegen een lantaarnpaal gebotst, nadat hij op het fietspad moest uitwijken voor een fietser. De maaltijdbezorger raakte daarbij gewond. Omstanders hebben eerste hulp verleend en dat is overgenomen door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

GF1qTo.jpg

jZyKsc.jpg

nRqxUM.jpg

LQM5C7.jpg

pF1vPL.jpg

96iRjj.jpg

Zaterdag 24 april:

Den Haag - Om even over half acht vanavond werd brand gemeld in een woning in de Da Costastraat; er kwam rook vrij in de badkamer. Brandweereenheden van kazernes Centrum en Archipel werden ter plaatse gestuurd. De brandhaard werd niet meteen gevonden en daarom werd de bemanning van twee tankautospuiten ingezet en werd opgeschaald naar 'middelbrand'. Na enig zoekwerk bleek het te gaan om een defecte ventilator in het ventilatiekanaal. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

yM09NK.jpg

ZobPFN.jpg

WLy9pS.jpg

26UZES.jpg

b8Cwcn.jpg

Vr2mX7.jpg

Den Haag - Omstreeks vijf voor acht vanavond kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de Javastraat met het Nassauplein. De scooterrijder raakte gewond en is na verzordging in de ambulance, zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Calvin de Kleijn en Dean de Bood)

89Dkqp.jpg

zJaMQs.jpg

WUenR0.jpg

p2S205.jpg

Den Haag - Omstreeks kwart voor elf vanavond werd de tankautospuit van kazerne Scheveningen naar de Kompasstraat gestuurd, alwaar een afvalcontainer in lichterlaaie stond. De brandweerlieden hebben de brand vakkundig geblust. (Foto's: Dean de Bood)

kQEu9g.jpg

AMMjnr.jpg

HQb9bG.jpg

e3qgBn.jpg

bCEedd.jpg