Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 26 april:

Den Haag - Rond tien voor vier vanmiddag zat er op de Daal en Bergselaan een kindje met een been vast in een speeltoestel. Het kindje is door de brandweer bevrijd en bleek gelukkig niet gewond te zijn. (Foto's: Dean de Bood)

xb2hsj.jpg

KjA4qZ.jpg

sGPkkW.jpg

Den Haag - Even na zes uur is op de Valkenboslaan is een automobilist achteruit de stoep op gereden en heeft enkele gestalde fietsen geraakt en een verkeerspaal omver gereden. Gelukkig is er bij het ongeval niemand gewond geraakt. Een berger heeft het voertuig geborgen. (Foto's: Dean de Bood)

XnA39E.jpg

eT5s5O.jpg

Zppv6m.jpg

Gk7ajP.jpg

Den Haag - Vanavond rond tien over half zeven is er brand uitgebroken in een kelderbox bij een complex aan het Oranjeplein. De brand kon snel geblust worden en het nader bericht was 'kleine brand'. Een ambulance is uit voorzorg meegereden, maar er zijn geen gewonden gevallen. (Foto's: Sander Paardekooper)

Baau0t.JPG

nWLLpv.JPG

yrAuM9.JPG

Den Haag - Rond acht uur vanavond is een auto in botsing gekomen met een taxi op de Calandstraat nabij de Put. De politie, brandweer en een ambulance werden gealarmeerd. De inzittende van de taxi is voorzichtig uitgestapt onder begeleiding van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

0FdiT0.jpg

bzsmCz.JPG

1bxSKB.JPG

aju1j8.JPG

IZp6lm.jpg

Den Haag - Op de Anna van Saksenlaan hebben vandalen een 'Insectenhotel' in brand gestoken.Brandstichting op de Anna van Saksenlaan. Het brandje is door de brandweer geblust. (Foto's: Sander Paardekooper en Donny Kooistra)

npB6CY.JPG

qHroZR.JPG

MItO6e.JPG

hffdG8.JPG

pKj9Do.JPG

90F2LW.JPG

Voorburg - Deze kat zocht het vandaag wat hogerop bij de Populierendreef. Ondanks het mooie uitzocht wilde de kat graag weer naar beneden maar kon dit niet zonder ondersteuning van de brandweer en het baasje. De kat is weer veilig naar beneden gehaald. (Foto's: Sander Paardekooper)

bN3mMT.jpg

N5vCQs.jpg

ZMaful.jpg

Rr9tp1.jpg

ojDLIX.jpg

DBuBH5.jpg

Dinsdag 27 april:

Scheveningen - Vanmiddag rond kwart voor een is er brand uitgebroken in een woning aan de Messtraat. Bij de brand heeft één persoon rook ingeademd. Het slachtoffer is zonder spoed voor extra controle naar het ziekemhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood en Nick van Mourik)

gVeCWE.jpg

mt6w4h.jpg

Vl8DHn.jpg

00XpTw.jpg

R8w9XW.jpg

Ww97s9.jpg

Woensdag 28 april:

Rijswijk - Hulpdiensten werden woensdag aan het begin van de avond gealarmeerd voor een persoon te water langs het Jaagpad vlakbij Herberg Vlietzigt. De politie was als eerste ter plaatse en zag al snel dat het geen persoon, maar een paspop was. De brandweer kwam net ter plaatse en kon direct weer terug naar de kazerne. De politie heeft de paspop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. (Foto's: Sander Paardekooper)

C0RvqA.jpg

XULQLa.jpg

DGuCyd.jpg

9yijaN.jpg

Donderdag 29 april:

Den Haag - De brandweer heeft vanavond in de Dr. Schaepmanstraat een stel brandende pallets geblust die midden op de rijbaan lagen. De brand was snel onder controle. (Foto's: Calvin de Kleijn en Dean de Bood)

j7uvNR.jpg

UQmYxO.jpg

xj5lGp.jpg

K27Gjv.jpg

Vrijdag 30 april:

Den Haag - Bij een kop-staart aanrijding tussen 2 auto's is omstreeks 17:00 uur 1 persoon lichtgewond geraakt op de Laan van Hoornwijck ter hoogte van de Laan van 's-Gravenmade. Een ambulance kwam ter plaatse om deze bestuurder even na te kijken. Vanwege het ongeval moest de politie even van de 3 rijstroken aldaar afsluiten en dat leverde wat verkeershinder op vanuit Ypenburg. Nadat de auto's aan de kant stonden en de rijbaan was aangeveegd kon het verkeer er zonder problemen langs. ( Foto's: Sander Paardekooper)

zkalhu.jpg

qGH0AE.jpg

KqMQXl.jpg

5yw1bf.jpg

Delft - Omstreeks half zes werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand in de Nassaulaan. Ter plaatse was door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in de meterkast. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al uit te zijn, dus de brandweer heeft hun inzet beperkt tot nacontrole en ventilatie van de woning. (Foto's: Sander Paardekooper)

FAmqF0.jpg

zGN2FX.jpg

Den Haag - Vrijdagavond omstreeks kwart voor tien brak er een klein brandje uit in de keuken van een woning aan de Goeverneurlaan. Het bleek te gaan om een brandend pannetje op het vuur, die gelukkig snel weer was gedoofd. Vanwege de brand was er veel politie ter plaatse en ook bewoners van de omliggende woningen waren al snel naar buiten gegaan. De brandweer heeft de keuken gecontroleerd en de woning geventileerd en alle bewoners konden snel weer terug hun woning in. (Foto's: Sander Paardekooper)

T5BVzI.JPG

fHCeYa.JPG

mIAz8q.JPG

24rIvU.JPG

16nmJs.JPG

Zondag 2 mei:

Nootdorp - Een personenauto is vanmorgen om even na half zeven op de 's-Gravenweg van de weg geraakt en bijne in een sloot beland. Er werden in eerste instantie flink wat brandweervoertuigen gealarmeerd, maar omdat het allemaal meeviel is er geen brandweerinzet geweest. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen en afgevoerd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

13TnIs.jpg

ECTXHZ.jpg

EZAMjn.jpg

Ep2qEP.jpg

Voorburg - Bij een brand in een woning aan de Beatrixlaan komt flink wat rook vrij. Wat gebrand heeft is niet helemaal duidelijk, maar de woning loopt aardig wat schade op. Het nader bericht is 'kleine brand'.

SZnQEh.JPG

Wr80n8.JPG

Ti0Kp8.JPG

Den Haag - Om even na negen uur vanavond is op de kruising Meppelweg/Zichtenburglaan een auto tegen een paal gebotst. Hierdoor ontstond veel schade. Er raakte echter niemand gewond. Volgens omstanders zou de bestuurder er na het ongeval vandoor zijn gegaan, maar dat is nog niet officieel bevestigd. (Foto's: Lucien de Vries)

OJtMRy.jpg

bfsdYB.jpg

X2Vkc7.jpg