Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 3 mei:

Voorburg - Bij graafwerkzaamheden in de Voorhofstraat is vanmorgen rond kwart voor twaalf een gasleiding geraakt, waardoor een gaslekkage ontstond. De brandweer is ter plaatse geweest en zeven woningen, waar de bewomners thuis waren, zijn tijdelijk ontruimd. Stedin zou voor de afdichting van het lek zorgen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

42ZZvR.JPG

snhbo0.JPG

2i7mpu.JPG

eI4wju.JPG

gRwz2w.JPG

QtPc1j.JPG

Den Haag - In de Obrechtstraat bleek vanmiddag dat er een Vlaamse gaai vast zat aan een tak in een hoge boom. De medewerkster van Dierenambulance Den Haag heeft de hulp van de brandweer ingeroepen voor het bevrijden van de vogel. Een brandweerman heeft vanuit het bakje van de hoogwerker de vogel bevrijd en daarna aan de Dierenambulance overhandigd. Als vanouds zou deze er weer goed voor gaan zorgen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

vRSFLI.JPG

25vhVW.JPG

RtAKa1.JPG

xh2yhh.JPG

CVoZRK.JPG

Dinsdag 4 mei:

Wassenaar - Op de N44 met de Rozenweg vond rond half tien vanmorgen een kop-staart aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Eén van de inzittenden moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. Berger BRL heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

bRQcVC.JPG

OSnxXi.JPG

E6r3iO.JPG

oevY36.JPG

Woensdag 5 Mei:

Den Haag - Een motorrijder is woensdagavond even voor acht uur een motorrijder ten val gekomen op de Singel in Ypenburg. Vanwege het ongeval werd de Singel in beide richtingen afgesloten. Ingesloten verkeer werd via het fietspad langs het ongeval geleid. De motorrijder is in een vacuummatras gefixeerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

qZMG6u.JPG

pg1Y6x.jpg

P3fUME.JPG

tby49W.jpg

DRYKVE.jpg

Den Haag - Bij een steekpartij in een appartement aan de Vaillantlaan in Den Haag is woensdagavond iemand gewond geraakt. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse, ook een ambulance werd opgeroepen. Onbekend hoe het met het slachtoffer is. Ook is onbekend of er iemand is aangehouden. (Foto's: Daan van den Ende)

fEUgVw.JPG

PQqeQw.JPG

noJwen.JPG

mnXZzB.JPG

Zaterdag 8 mei:

Den Haag - Voetganger gewond geraakt na aanrijding met auto bij de kruising Jan van der Heijdenstraat/Pasteurstraat in Den Haag. Slachtoffer is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. (Foto's: Sander Paardekooper)

Fdrawv.JPG

KrsFOF.jpg

YxftSe.jpg

Den Haag - Vanmiddag rond half twee werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een flatwoning aan het Isabellaland. De traumaheli is geland op een grasstrook naast de N14. (Foto's: Jim Scheffers)

aw3qiR.jpg

fUtt9Y.jpg

DiFQ1D.jpg

i3Kns6.jpg

SWNVQN.jpg

Zondag 9 mei:

's-Gravenzande - Vanmorgen rond tien over elf is de opzittende van een scootmobiel in de Van Geeststraat ten val gekomen en heeft daarbij een hoofdwond opgelopen. Politie, ambulance en traumahelikopter met het MMT werden gealarmeerd. Het slachtoffer was bij kennis en is in de ambulance verzorgd. Daarna is hij zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. (Foto's: Fred van der Ende)

kSQULi.jpg

oiWC3d.jpg

XJqfhi.jpg

CFnmv0.jpg

B6Hdom.jpg