Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 11 mei:

Delfgauw - Vanmiddag rond kwart over twaalf is brand ontstaan op de eerste etage van een bedrijf aan de Ploegerstraat. Hierbij kwam veel rook vrij. Brandweereenheden van kazernes Pijnacker-Nootsorp en Delft werden gealarmeerd. Onbekend is wat de brand heeft veroorzaakt. Uiteindelijk was het nader bericht 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood en Daan van den Ende)

qOjPJp.jpg

NGdKPm.jpg

AMiHMD.jpg

jOTKqo.JPG

2Sw7W5.JPG

ggmfwN.jpg

Nootdorp - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Amsterdam werden vanmiddag omstreeks vijf uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning. aan de Mimosadreef. De traumahelikopter is geland op het veld van RKDEO. De brandweer heeft geassisteerd bij het afhijsen van de patiënt. (Foto's: Ron Pietersen)

lR3ssI.jpg

53nJEc.jpg

9gf6qZ.jpg

Donderdag 13 mei:

Wassenaar - Op de N14 richting A4 is vanmiddag net na de Bezuidenhotseweg/Zijdeweg een auto tegen een paal gebotst. Ondanks de forse schade kwamen de inzittenden met de schrik vrij. De rijbaan was enige tijd afgesloten. (Foto's: Machiel Janssen)

ehUGkX.jpg

pppTSE.jpg

aczw25.jpg

Vrijdag 14 mei:

Den Haag - Vanmorgen omstreeks kwart over twaalf werd een fietsster aangereden door een auto op het Stationsplein. De gewonde vrouw werd door het ambulancepersoneel verzorgd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

wOA5i1.JPG

ia8eNQ.JPG

6yjomL.JPG

fMtx4E.JPG

Den Haag - Vanmiddag omstreeks kwart voor één kwamen een scooter en een personenauto met elkaar in botsing op het Madeliefveld. De scooterrijder raakte daarbij gewond. Deze is na verzorging in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ron Pietersen)

w6i8c9.jpg

vNe8aN.jpg

Ljx8FI.jpg

Den Haag - Rond tien voor vijf vanmiddag is een voetganger in de Hobbemastraat aangereden door een auto. Gelukkig vielen de verwondingen mee, want na onderzoek in de ambulance bleek dat de voetganger niet vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

uTmmnp.JPG

FYEl4M.JPG

MYb7CW.JPG

U1XWfs.JPG

Scheveningen - Omstreeks kwart voor zes vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op het Zwarte Pad. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

6vo9L8.jpg

t0HtfZ.jpg

Cghegk.jpg

4jYLoT.jpg

Zondag 16 mei:

Den Haag - In de Waldorpstraat ontstond vanmiddag rond half vijf een kop-staart botsing waarbij drie auto's waren betrokken. Er zijn enkele ambulances ter plaatse geweest en meerdere inzittenden zijn daarin onderzocht. Uiteindelijk is één inzittende naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sandser Paardekooper)

A3HrNe.JPG

t8DMPZ.JPG

6b3NcZ.JPG

CkvdUr.JPG

K8QPme.JPG