Nieuwsflits week 20 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 20

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 17 mei:

Voorburg - Het ging vanmiddag rond half vijf mis toen een automobilist op de Koningin Julianalaan wilde uitparkeren. De auto schoot achteruit hetr trottoir op en mangelde een fiets tussen de auto en de boom. Gelukkig was de fiets daar gestald en zat er niemand op. Daardoor bleef het bij materiële schade aan auto en fiets. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Dg30tk.JPG

BElS5q.JPG

dGG9vi.JPG

a2PqnB.JPG

Woensdag 19 mei:

Den Haag - Op de Stationsweg met de Repelaerstraat vond rond drie uur vanmidag een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

ijXceP.jpg

RPRWRc.jpg

vnoAM4.jpg

8ZrSvD.jpg

Donderdag 20 mei:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over vier kwamen op de Prins Clsuslaan een auto en een scooter met elkaar in botsing. Gezien de schade aan de auto heeft de scooterrijder geluk gehad dat hij er met lichte verwondingen vanaf is gekomen. (Foto's: Herman van der Woude)

eLeBFo.JPG

PAdqCI.JPG

19iqMs.JPG

I9Xp7C.JPG

Vrijdag 21 mei:

Voorburg - De brandweer had het vanwege de harde wind vandaag druk met allerlei 'storm' gerelateerde inzetten. Zo waren op een dak aan de Prinses Mariannelaan een aantal dakpannen losgewaaid. Om te voorkomen dat die naar beneden zouden vallen is de brandweer ingezet. (Foto's: o.a. Lucien de Vries)

WQIX62.jpg

u16iBT.jpg

MNdkhW.jpg

d1TlLC.jpg

Zaterdag 22 mei:

Den Haag - Mede ivm de harde wind op vrijdag, hing er hoog in een boom aan de Laakkade/hoek Rijswijkseweg een tak gevaarlijk op half 7. Dat kon gevaar opleveren voor geparkeerde auto's en al helemaal voor voorbijgangers. Om die reden is de brandweer ingeschakeld en die heeft vanmiddag vanuit de hoogwerker de dikke tak veiliggesteld. (Foto's: Sander Paardekooper)

XfG6h1.JPG

F3R8lF.JPG

iHEt5y.JPG

fhwQxh.JPG

Den Haag - Op de achtste etage van een appartementencomplex aan de Knobbelzwaansingel hing een gedeelte van de gevel los. Vermoedelijk als gevolg van de harde wind. In afwachting van reparatie is onderaan het complex een gebied met linten afgezet, zodat geen gevaar kan ontstaan voor voorbijgangers. (Foto's: Jim Scheffers)

8Ek0hf.jpg

JB5YDS.jpg

dSW6b7.jpg

8ZA5K1.jpg

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg, voor de verkeerslichten met de Hengelolaan, heeft vanmiddag omstreeks half vier een kop-staart botsing met drie auto's plaatsgevonden. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. De bestuurder van de achterste auto is om nog onbekende reden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. (Foto's: Dejan Jeremic)

jKNrJT.JPG

MyHrsK.JPG

AC8nzv.JPG

Dj6ZHX.jpg

Den Haag - Rond kwart over vier vanmiddag zijn vier auto's achterop elkaar gebotst op de Moerweg, ter hoogte van de Jan Luykenlaan. Niemand raakte daarbij gewond en het overige verkeer kon de aanrijding via de parallelrijbaan passeren. (Foto's: Sander Paardekooper)

uPZMl1.jpg

t4G7M0.jpg

myoxIk.JPG

uQJDRu.JPG

Den Haag - Zaterdagavond even voor middernacht stonden er 2 electrische huurscooters in brand op de Alard Piersonlaan ter hoogte van de Damasstraat. De brandweer heeft de brand geblust, maar had daar iets langer voor nodig als bij een normale scooter vanwege de steeds weer ontbrandende accu van de scooters. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

FJLYR3.JPG

AlIqXb.JPG

2REikC.JPG

sweB7V.JPG

SFoR7O.JPG