Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 24 mei:

Leidschendam - Op de kruising van de Noordsingel met de Prins Frederiklaan kwamen vanavond rond half elf twee auto's met elkaar in botsing. Beide voertuigen liepen daarbij flinke schade op. De bestuurders zijn beiden inderzocht door het ambulancepersoneel, maar zijn niet vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

dnkyHC.JPG

Nj4ZI1.JPG

q25cKd.JPG

6kPppx.JPG

oNFaGj.JPG

Dinsdag 25 mei:

Wassenaar - Rond kwart voor negen vanavond werd een balkonbrand gemeld in de Twickelstraat. Het bleek dat er een Airfryer in brand was geraakt. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Wassenaar wist de brand snel te blussen. Een bewoner is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. Twee katten zijn wel meegenomen, door de Dierenambulance. (Foto's: Herman van der Woude)

ZVWnF0.JPG

dNJk3B.JPG

tQmtRq.JPG

L0FQUi.JPG

6Xgda0.JPG

ULgImp.JPG

Woensdag 26 mei:

Den Haag-Zuid/ Den Hoorn - Op de afrit A4 Den Haag-Zuid / Den Hoorn in de richting van Rotterdam is vanavond rond half tien een auto uit de bocht gevolgen en in een slootje beland. Er is bij het ongeval niemand gewond geraakt. Iedereen is veilig uit het voertuig gekomen. De auto is uit het slootje gehaald door een berger, waarna de weg kon worden vrijgegeven. (Foto's: Daan van den Ende)

gsQBXL.JPG

y05Yuk.JPG

iSRey1.JPG

OkcT7q.JPG

1JsfEX.JPG

Vrijdag 28 mei:

Den Haag - Vanmorgen werden verschillende brandweereenheden gealarmeerd ivm een melding 'persoon te water' aan de Sinjeur Semeynsweg. Er was daar een speelgoedtractor langs de waterkant gevonden en men liet niets aan het toeval over. Enkele brandweerlieden in waadpak hebben de sloot doorzocht, maar er werd (gelukkig) niemand aangetroffen. (Foto's: Calvin de Kleijn)

6yONdb.jpg

gvsszQ.jpg

Wq2rAj.jpg

SV5Teb.jpg

55j0fX.jpg

Zaterdag 29 mei:

Voorburg - Drie meisjes die vanmiddag aan het spelen waren op het 'eilandje' in park 't Loo, konden aan het einde vcan de middag niet meer terug, omdat het 'pontje' waarmee ze naar het eilandje waren gegaan, op de terugweg dienst weigerde. De brandweer werd erbij gehaald en de drie zijn door brandweermensen alsnog naar de vaste wal gebracht. (Foto's: Bob van Keulen en Sebastiaan Barel)

fih0x0.jpg

POPHhB.jpg

dWUCHG.jpg

Zondag 30 mei:

Voorburg - Rond kwart over zes zijn twee auto's achterop elkaar gebotst in de Spoortunnel nabij het Temeculaplein. Brandweer, ambulances en de politie werden gealarmeerd maar het viel gelukkig allemaal mee. Er zijn één of meerdere personen even onderzocht; een kindje is naar het ziekenhuis vervoerd. Enkele kinderen hebben van de hulpverleners een traumabeertje gekregen voor de schrik. (Foto's: Sebastiaan Barel)

guRfw6.JPG

Sa9CJZ.jpg

Pzlz4I.JPG

qSFvjD.jpg

Den Haag - Om even over half acht zijn een auto en een scooter met elkaar in bortsing gekomen op het Jonckbloetplein. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt. Hij is op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Calvin de Kleijn)

MhrvcD.jpg

DgLAOm.jpg

uMHhop.jpg

MLGxOX.jpg

nRDlA8.jpg

Den Haag - Op de kruising van de Valkenboslaan met het Copernicusplein zijn rond tien voor acht vanavond een maaltijdbezorger op de scooter en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De maaltijdbezorger is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

CoyuAo.jpg

DkPOor.jpg

KnySvC.jpg