Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 22

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 31 mei:

Delft - Bij een ongeval op de A13 in de richting van Den Haag kwam vanmorgen de personenauto op zijn kant terecht. Volgens onbevestigde berichten was de bestuurder onwel geworden. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Vanwege het ongeval waren twee rijstroken afgekruist. Of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Sam Treewood)

MPBItv.jpg

Dinsdag 1 juni:

Den Haag - Op de De Savornin Lohmanlaan met de Daal en Bergselaan in Den Haag is vanmiddag een auto van de weg geraakt en in de bosjes beland. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Mogelijk is de bestuurder van het voertuig onwel geworden. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

Fy4hMG.jpg

SdJyJv.jpg

hTToZH.jpg

Wateringen - Op de Naaldwijkseweg zijn vanavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een van de twee voertuigen is door de ander geraakt toen hij een uitrit wilde verlaten. Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwoningen. (Foto's: Tim de Kleijn)

439nli.JPG

1TvdOd.JPG

15Gr8F.JPG

zzYiNY.JPG

wITUDd.JPG

Den Haag - Vanavond rond kwart voor negen is de bestuurder van een driewielier scooter ten val gekomen op de Segbroeklaan. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend en dat is daarna overgenomen door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

DAM6n7.jpg

7ngCKN.jpg

yB2ALa.jpg

30s6dM.jpg

Woensdag 2 juni:

Den Haag - Op een oversteekplaats aan de Nieuwe Parklaan met de kruising Nieuwe Duinweg is een fietser aangereden door een auto. In verband met de ernst van de situatie is het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Deze zijn kort ter plaatse geweest. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

LLdLU3.JPG

nFk9Ln.jpg

TZTW57.JPG

Woensdag 2 juni:

Pijnacker - Brand geweest in een woning aan de Hoflandstraat in Pijnacker. Er zijn drie personen door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie. Eén persoon is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Jim Scheffers)

MTvGmV.jpg

wZL8Dz.jpg

kZsRz2.jpg

4NPXmK.jpg

Vrijdag 4 juni:

Leidschendam - Rond kwart voor een vanmiddag is er een aanrijding geweest tussen drie voertuigen thv het viaduct van de A4. Richting Wassenaar zijn er twee rijstroken afgesloten. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

iEHtYD.JPG

eHfnBM.JPG

RALM7G.JPG

unIh26.JPG

Zaterdag 5 juni:

Den Haag - Vanmiddag rond twee uur heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een auto en een scooter op de kruising van de Fruitweg en de Televisiestraat. De scooterrijdster is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of zij ook is vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

Sk6Lww.jpg

tQ0Zo8.jpg

X7ywJv.jpg