Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 juni

Delft - De brandweer moest vannacht uitrukken vanwege een brand in een bijgebouw aan de Kopkas in Delft. Ter plaatse bleek dat er brand in een schuur had gewoed, wat reeds door de bewoner was geblust. De brandweer heeft het schuurtje nageblust en gecontroleerd op eventuele verdere doorslag. Het nader bericht was kleine brand. (Foto's: Nick vd Toorn)

rUmZic.JPG

y07AXQ.JPG

qowUyv.JPG

Woensdag 9 juni:

Wateringen - Na een uitwijkmanoeuvre op de Naaldwijkseweg is een motorrijder over de kop geslagen. Het slachtoffer is nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Tim de Kleijn)

cCt57y.JPG

FXkRjD.JPG

HHXuVp.JPG

Den Haag - Rond kwart voor zes kreeg de brandweer een melding van een 'persoon te water' op een fietspad bij De Brink. De brandweer heeft in het water gekeken maar niemand aangetroffen. Politie heeft wat gegevens nagekeken waaruit blijkt dat de scootmobiel mogelijk gestolen is. (Foto's: Danny Botman)

YZXxE2.jpg

ZoEMdh.jpg

zUnAVh.jpg

eVOBfE.jpg

Vrijdag 11 juni:

Den Haag - Om even voor half zeven vanavond kwam een scooterrijder in botsing met een afslaande bedrijfsbus op de kruising van de Houtrustweg met de Laan van Poot. De scooterrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

nMgwyK.jpg

vdwboA.jpg

GoNlLM.jpg

XIV5R0.jpg

JeAVjT.jpg

Zaterdag 12 juni:

Den Haag - Vanavond om even voor tien uur werd een steekpartij gemeld in het Westbroekpark. De politie is met een flink aantal eenheden ter plaatse gegaan. Volgens de politie heeft één gewonde, een 17-jarige Haagse jongen, zichzelf bij een ziekenhuis gemeld met een verwonding aan zijn arm. Er zijn inmiddels twee jongens van 17 uit Voorburg aangehouden als verdachte. (Foto's: Dean de Bood)


SOsKB1.jpg

lYSQG0.jpg

9NFITG.JPG

Monster - Omstreeks half twaalf werd een 'gebouwbrand' gemeld op het Madesteyn. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er een afvalcontainer in de berging van een flatgebouw in brand stond. Dat ging gepaard met veel rook. de brandweer heeft de container uit de berging gehaald en daarna afgeblust. (Foto's: Wesley Postema)

yAhK2n.jpg

I47TE8.jpg

B29Igc.jpg

B29Igc.jpg

mxbWWy.jpg

Rijswijk - Vanavond heeft een automobilist met zijn voertuig op de Burgemeester Elsenlaan een verkeerslicht omver gereden. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond. Tramlijn 17 was enige tijd gestremd in de richting van Den Haag. (Foto's: Herman van der Woude)


QLxXBg.jpg

04bCtP.JPG

TMUoZX.jpg

Zondag 13 Juni

Den Haag – Bij een ongeval op de kruising Hengelolaan / Maartensdijklaan zijn zaterdag op zondag nacht twee voertuigen fors beschadigd geraakt. De automobilisten kwamen op de kruising in botsing na een voorrangsfout van een van de bestuurders.

Bij het ongeval raakte geen van de inzittenden gewond. Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn)


S9GOGG.jpg

NSk2BE.jpg

aNwuZ9.jpg

Mb5YZ2.jpg

Zoetermeer - Vanmiddag is er op de Meerzichtlaan thv de Westergo een fietsster aangereden door een auto. De vrouw kon zelf de ambulance in stappen en is daarna vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

x3Ks9i.jpg

dz95SL.jpg

NHmSbv.jpg

vHwWrA.jpg

PxeK9F.jpg